Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Škorić: Olić je izveo 11-erac kako vratar Čech najviše voli

zlatko škorić
Slavko Midžor/Pixsell
20.05.2012.
u 09:45

- Čak sam se iznenadio kad sam vidio da Olić šutira jedanaesterac. Pucao je dobro, ali Čech je odlično reagirao - kaže Robert Jarni.

Iscrpljujući finale, drama u Münchenu, izazvalo je burne emocije kod hrvatskih stručnjaka. Robert Jarni, naš proslavljeni reprezentativac, oduševljen je onim što je vidio u Allianz Areni.

- Fenomenalna utakmica! Bayern je diktirao igru, tražio gol, ali išao je zatvarati utakmicu kada je poveo i to mu se na kraju osvetilo. Izvukao je Heynckes Müllera, a on je bio igrač koji je stvarao prevagu. Tada je Bayern izgubio igru, ostala mu je samo desna strana, a Chelsea se osokolio. Olić? Neće na njega djelovati to što je promašio jedanaesterac. Čak sam se iznenadio kad sam vidio da šutira. Pucao je dobro, ali Čech je odlično reagirao. Ma, jedanaesterci su lutrija. Vidjeli ste Robbena, u finalu Lige prvaka gol je širok dva, a ne sedam metara. Bayern je bio bolji, ali ne umanjujem pobjedu Chelsea. Drago mi je zbog toga, predvidio sam njezin trijumf, navijao za njih - kazao je Jarni.

 

Bivši Bayernov vratar Zlatko Škorić nije bio pretjerano razočaran porazom Bavaraca u finalu.

 

- Potvrdile su se moje crne slutnje. Naime, bojao sam se da je debakl protiv Borussije u finalu kupa ostavio traga na igračima Bayerna. Oni se od toga nisu oporavili. Dva su ključna detalja ove utakmice: Robben je najobičniji sebičnjak, koji misli da uvijek mora biti igrač odluke, a on to nije jer je promašio dva ključna jedanaesterca ove sezone, te Heynckesov promašaj s Van Buytenom: Belgijac je ušao kako bi čuvao Drogbu, posebno u prekidima, a Didier mu je dao gol - kaže Škorić.

 

Kako je Olić izveo jedanaesterac?

 

- Najbolje, idealno za golmana, poluvisoko, kako Čech najviše voli - zaključio je Škorić.

 

>>Sve reakcije hrvatskih nogometnih stručnjaka na finale Lige prvaka pročitajte danas u tiskanom izdanju nedjeljnog Večernjeg lista<<

Komentara 1

H0
Hajduk_058
07:44 21.05.2012.

Bravo Škoriću legendo, Olić je potrošena roba da je dobar stalno bi igrao u prvom timu. Bolje za Bilića da ga ne stavlja u tim jer trči ko muha bez glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije