Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINAL FOUR EUROLIGE

Sama završnica Eurolige bez gledatelja

Euroliga
DPA/Pixsell
28.04.2021.
u 14:17

Od prijevremenog prekida Eurolige 2019./20. zbog pandemije organizatori su radili na brojnim opcijama i scenarijima kako bi osigurali da Final Four prati što je više moguće gledatelja u sigurnom okruženju...

Final Four košarkaške Eurolige održat će se u Areni u Koelnu bez gledatelja od 28. do 30. svibnja, objavili su organizatori.

- Košarkaška Euroliga žali što mora objaviti da zbog aktualne situacije izazvane pandemijom koronavirusa, a u skladu s preporukama njemačkih vlasti na nacionalnoj i na lokalnoj razini Final Four će se igrati bez prisustva gledatelja - navodi se u priopćenju organizatora.

Od prijevremenog prekida Eurolige 2019./20. zbog pandemije organizatori su radili 'na brojnim opcijama i scenarijima kako bi osigurali da Final Four prati što je više moguće gledatelja u sigurnom okruženju'.

Neki susreti kraja regularnog dijela sezone i doigravanja Eurolige, u Rusiji i Izraelu, igrani su u zadnjih nekoliko tjedana s ograničenim brojem gledatelja.

Susreti četvrtine finala C1 su u tijeku i četiri najbolje momčadi koje se kvalificiraju susrest će se u Koelnu u polufinalu u petak 28. svibnja i u finalu u nedjelju 30. svibnja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije