Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN INCIDENT

Kontroverzni i osebujni NBA igrač pretučen zbog bizarnog razloga, pojavila se snimka

NBA: Phoenix Suns at Houston Rockets
Troy Taormina/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.04.2021.
u 12:38

Američki mediji navode da se NBA-ovac zabavljao u striptiz klubu te je nakon što je izašao van iz kluba ušao u krivi automobil...

Nakon što je prije nekoliko dana objavljena vijest da je Sterling Brown, košarkaš Houston Rocketsa brutalno pretučen u Miamiju, sada se pojavila i snimka incidenta.

Američki mediji navode da se NBA-ovac zabavljao u striptiz klubu te je nakon što je izašao van iz kluba ušao u krivi automobil. Osobe koje su već bile u automobilu fizički su nasrnule na njega, a jedan od njih navodno ga je pogodio flašom u glavu. Upravo to na snimci koja je procurila prikazuje i Kevin Porter Jr. svojim rukama, inače njegov suigrač koji je bio s njim u izlasku.
Novinar Andy Slater objavio je video na kojem se obojica košarkaša vide u razgovoru s policijom, a Brown je bio potpuno krvav te se majicom držao za glavu.

Spomenimo da je 26-godišnjak već i ranije imao problema s policijom. Prije tri godine parkirao je na mjestu za osobe s invaliditetom, a policija je morala upotrijebiti silu da ga privede. Okružili su ga, natjerali ga da legne licem na pod, a Brown je tada tužio grad Milwaukee jer je smatrao da su mu to učinili, sigurno već pogađate, zbog njegove boje kože.

Ovaj mladić je trenutno na 8.2 poena i 4.4 skoka po utakmici, a ovakvim incidentima teško da će uspjeti pomoći svojoj ekipi koja je u Zapadnoj konferenciji trenutno posljednja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije