Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Stanić

'S Mutuom sam znao popiti pivo, ali nikad ne bih rekao da uzima drogu'

Mario Stanić portal (1)
Anto Magzan/Pixsell
19.08.2014.
u 14:34

- On je u Chelsea došao kao velika zvijezda. Navijači su ga obožavali, a on i ja bili smo u vrlo dobrim odnosima. Znali smo popiti pivo zajedno, ali nitko ne bi rekao da je konzumirao drogu

Dinamo u četvrtak gostuje u Rumunjskoj gdje protiv Petrolula igra dokvalifikacije za Europsku ligu. Glavna opasnost modrima bit će Adrian Mutu, prekaljeni i iskusni nogometaš, koji u 36. godini igrao kao u najboljim danima. odličnim prezentacijama zaintrigirao je rumunjskog izbornika koji razmišlja da ga vrati u reprezentaciju, a navukao je i interes Fiorentine. Talijanski mediji raspisali su se ovih dana o tome da je taj transfer pred realizacijom.

A Mutua odlično poznaje bivši hrvatski reprezentativac Mario Stanić koji je s njim dijelio svlačionicu u Chelseaju.

- On je u Chelsea došao kao velika zvijezda. Navijači su ga obožavali, a on i ja bili smo u vrlo dobrim odnosima. Znali smo popiti pivo zajedno, ali nitko ne bi rekao da je konzumirao drogu. Šteta, jer mogao je napraviti velike stvari, bio je fantastičan, rekao je Stanić za 24 sata.

Utakmica između Petrolula i Dinama na rasporedu je u četvrtak u 19.15.

>>Trener Petrolula: Protiv Dinama ćete vidjeti naše sasvim drugo lice

Komentara 2

PK
puši kurac
16:06 19.08.2014.

pročitao sam članak jedno pet puta da nađem smisao i ništa. znači dinamo igra protiv tih nekih rumunja koji su opasni, a stanić je igrao u engleskoj skupa s mutuom i znali su popit pivo al nitko pojma nije imao da je mutu da je konzumirao drogu. pitanjima nema kraja!!!!!

DI
dinamojavolim1
16:28 19.08.2014.

sutili su jer ih je castio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije