Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALAH NAJUBOJITIJI

Roma iznenadila objavom zašto su Salaha prodali u Liverpool

Mohamed Salah
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.04.2018.
u 11:44

Salah je sjajnim nastupom zasjenio rekord veznjaka redsa Jamesa Milnera koji je sinoć skinuo rekord po broju asistencija u jednoj sezoni Lige prvaka.

Mohamed Salah najubojitiji je napadač Europe ove sezone! Egipćanin je odigrao još jednu briljantnu utakmicu u dresu Liverpoola, zabio je dva gola te dodao dvije asistencije u slavlju 5:2 protiv Rome u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Stigao je tako već do 43. gola u svim natjecanjima ove sezone, te trenutno ima gol prednosti ispred Cristiana Ronalda.

- Teško ga je uspoređivati s Cristianom Ronaldom i Messijem jer su oni već godinama na takvoj vrhunskoj razini, ali bez imalo sumnje, Salah je trenutačno najbolji igrač na svijetu - rekla je legenda Liverpoola Steven Gerrard nakon utakmice.

Inače, napokon je otkriveno i zašto je Roma prošlog ljeta za 42 milijuna eura prodala Egipćanina na Anfield.

- Prodao sam Salaha jer sam morao prihvatiti realnost. Prodao sam ga za nešto manje od 42 milijuna eura, ali postoji objašnjenje. Morali smo ga prodati do 30. lipnja. Da nismo, ne bismo prošli Uefinu kontrolu i ne bi nas bilo u Ligi prvaka, pa tako ne bi ni došli do polufinala - rekao je sportski direktor vučice Monchi pa dodao:

- Kada sam stigao u klub, imali smo ponudu za Salaha od 30 milijuna eura, a ovako smo barem zaradili gotovo 50 s bonusima.

Salah je sjajnim nastupom zasjenio rekord veznjaka redsa Jamesa Milnera koji je sinoć skinuo rekord po broju asistencija u jednoj sezoni Lige prvaka. Loptom iz kornera na glavu Firmina stigao je do devete asistencije ove sezone, te srušio dosadašnje rekordere Waynea Rooneya i Neymara.

Mohamed Salah
1/19

Komentara 1

TR
trabant7
12:04 25.04.2018.

Zahvalan igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije