Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL UVJERLJIV

Lovren objasnio grešku, Klopp još jednom pokazao koliko ga cijeni

Dejan Lovren Liverpool Roma
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.04.2018.
u 07:32

- Već nam se događalo da primamo golove u posljednjih 10, 15 minuta. Moramo biti mirniji s loptom, no uvjeren sam da ova momčad može do finala.

Liverpool je s Anfielda Romu ispratio s 5:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka, a gosti mogu još biti i zadovoljni jer su do 81. minute gubili 5:0.

Vučica je na 5:1 smanjila nakon što je hrvatski branič Dejan Lovren krivo procijenio let jedne lopte, što je iskoristio Edin Džeko i zabio gol.

- Imamo dobar rezultat, iako nismo zadovoljni s posljednjih 15 minuta utakmice. Nismo kontrolirali loptu, umor i pad koncentracije su doveli do njihovog gola, no možemo zabiti u gostima jer stvaramo puno prilika - rekao je Lovren pa dodao:

- Već nam se događalo da primamo golove u posljednjih 10, 15 minuta. Moramo biti mirniji s loptom, no uvjeren sam da ova momčad može do finala.

Trener redsa Jürgen Klopp bio je zadovoljan.

- Savršeno odigrana utakmica. U obrani smo napravili jednu pogrešku. Penal nije bio penal, ali takva je situacija i sada je 5:2. Naravno da bih bio sretniji s 5:0, ali i ovo je fantastičan rezultat.

Osvrnuo se i na Lovrena. 

- Dejan je odigrao vrhunsku utakmicu. To mu je bila prva lopta koju je pogrešno procijenio. Mats Hummels je radio veće greške, a ipak je branič svjetske klase.

Komentara 20

DM
drago.miota
08:44 25.04.2018.

kad je Lovren u pitanju laprdanja koliko hočeš!!Strinič napravi u jednoj tekmi više grešaka nego Lovren u cijeloj sezoni ????

ŽU
žuti
09:01 25.04.2018.

Svaki ljubitelj nogometa može biti zadovoljan onim što su ova dva kluba jučer ponudila, a s nestrpljenjem očekujemo i revanš u Rimu, jer će i ta utakmica sigurno biti odlična, puna tempa, akcija i sa puno pogodaka! Vjerujem da će ipak Liverpul sačuvati stečenu prednost!

KO
kompjuter
11:01 25.04.2018.

uporno novinari godinama,ali godinama pljuju sustavno po lovrenu a čovjek kad odigra savršeno šute,sinoć je bio izvrstan ali debili ostaju debili,od novinara do ukakanih komentatora koji ne razlikuju nogometnu do košarkaške lopte ali su savršeni u komentarima,ništa on nije kriv,jednostavno je u skojku bio prekratak,lovren je nogometna veličina a pljuvačima po njemu savjetujem,CRKNITE DEBILI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije