Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevski klub

Rebićev suigrač stiže u Madrid: Srbin će biti nova Realova devetka

Ante Rebić i Luka Jović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
14.04.2019.
u 09:58

Nijemci će otkupiti Jovićev ugovor za 12 milijuna eura, ali će teško odbiti vjerojatno izdašnu ponudu kraljevskog kluba. Jović prema Transfermarktu vrijedi 55 milijuna, a Marca spominje odštetu od 70 milijuna eura

Srpski reprezentativac 21-godišnji Luka Jović igra sjajno u dresu Eintrachta. Suigrač našeg Ante Rebića zabio je ove sezone ukupno 25 golova za momčad iz Frankfurta, te se našao na radaru velikih klubova.

Izgleda kako će Jović u ljetnom prijelaznom roku promijeniti sredinu i vjerojatno će preseliti u Madrid.

Španjolski sportski dnevnik Marca piše: 'Jović je nova Realova devetka'.

Marca uvijek ima iz prve ruke informacije iz kraljevskog kluba tako da je vrlo izgledno kako je posao oko srpskog napadača već gotova stvar.

Luka Jović ima ugovor s Benficom, ali je trenutačno na posudbi u Eintrachtu. Njemački bundesligaš prošli je tjedan u Lisabonu igrao prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige upravo protiv Benfice i izgubio 2:4.

Jović je bio strijelac za momčad iz Frankfurta, a asistirao mu je naš Ante Rebić. Na toj utakmici bili su i Realovi skauti.

Nijemci će otkupiti Jovićev ugovor za 12 milijuna eura, ali će teško odbiti vjerojatno izdašnu ponudu kraljevskog kluba. Jović prema Transfermarktu vrijedi 55 milijuna, a Marca spominje odštetu od 70 milijuna eura.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 18

CO
Conebgd
12:24 14.04.2019.

A nema mesta u Srpskoj repki 😂

VD
van der vaart
17:49 14.04.2019.

Kovac mu dao sansu, taka da, Niko je najzasluzniji ne samo za njega, nego za cijelu Eintrachtovu momcad.

SV
stjepan v.
11:58 14.04.2019.

Luka, hmm Nije Vukasin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije