Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠAO MIR

Ralf Schumacher oglasio se o sudbini stradalog brata Michaela: Treba prihvatiti da život nije pošten

Foto: DPA/PIXSELL
1/4
02.11.2023.
u 09:45

Od njegove strašne nesreće u prosincu 2013. godine u francuskim Alpama, malo je informacija izašlo u javnost o zdravstvenom stanju slavnog njemačkog pilota.

Ralf Schumacher ovog tjedna je dao intervju njemačkom magazinu Bunde u kojem je, između ostalog, govorio i o svom bratu Michaelu i odnosu s njegovom obitelji. Od njegove strašne nesreće u prosincu 2013. godine u francuskim Alpama, malo je informacija izašlo u javnost o zdravstvenom stanju slavnog njemačkog pilota.

GALERIJA Obitelj Michaela Schumacher htjela je objaviti njegovo stanje

1/4

Obitelj sedmerostrukog prvaka Formule 1 nastoji da što bolje zaštiti njegovu privatnost pa ni Ralf Schumacher nije želio o tome previše pričati. 

Ipak, to ga nije spriječilo da izrazi punu podršku obitelji svog nastradalog brata za kojeg se svi pitaju hoće li ikada moći hodati i govoriti. 

- Nažalost, život ponekad nije pošten i to morate prihvatiti. Kada vidim njegovu djecu Ginu-Mariju i Micka, srce mi se smiješi. Ako me netko u obitelji pita za savjet, tu sam. Oni idu svojim putem - izjavio je Ralf Schumacher.

Ralf je, s druge strane, pronašao sreću i mir na svom imanju u Sloveniji na granici s Italijom. 

VEZANI ČLANCI:

- Slovenija je idealna za mene. Tu dolazim na odmor. Ljudi su ovdje izuzetno topli i gostoljubivi, a navečer sjedimo zajedno uz vino i dobru hranu. Za mene je to savršen način da usporim: Ovdje vozim traktore umjesto brzih automobila - otkrio je Ralf. 

Komentara 1

PV
prcko.vita
10:34 02.11.2023.

Kad već pišete detalje napišite i da je Ralf prvo došao u Hrvatsku i tamo kupio nekretninu. A onda je upoznao politiku Hrvatskih vodećih stranki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije