Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE ODVJETNIK

Otkriveno zašto obitelj skriva pravo Schumacherovo stanje. Postojala je ideja da se sve objavi

Foto: REUTERS
1/4
31.10.2023.
u 19:14

Felix Damm za medij Legal Tribute Online rekao je da je postojala mogućnost da se sve objavi, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje.

Mnogi obožavatelji Michaela Schumachera (54) godinama se pitaju kakvo je zdravstveno stanje legendarnog Nijemca, ali i dalje se gotovo ništa ne zna o zdravlju ikone Formule 1. Njegov odvjetnik objasnio je zašto je to tako. Felix Damm za medij Legal Tribute Online rekao je da je postojala mogućnost da se sve objavi, ali su na kraju shvatili da to ne bi bilo dobro rješenje.

GALERIJA Njemačka urednica otpuštena zbog lažnog intervjua sa Schumacherom

1/4

- Uvijek se radilo o zaštiti privatnih stvari. Naravno da smo puno razgovarali o tome kako je to moguće. Postojala je zapravo ideja da se objavi konačni izvještaj o Schumijevom zdravlju, ali to se nije dogodilo iz određenog razloga - rekao je Damm i nastavio:

VEZANI ČLANCI:

- Tu ne bi bio kraj i morali bi se stalno ažurirati izvještaji o njegovom stanju. Mediji su mogli iznova i iznova pisati o tome i pitati: 'A kako sada izgleda?'. Jedan, dva, tri mjeseca ili godine nakon izvještaja. Tada bi bilo teško poduzeti mjere protiv takvog pisanja", objasnio je Damm koji je pratio Michaela Schumachera kao odvjetnik od 2008. godine.

 

Komentara 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:09 31.10.2023.

Ne želim znati kakvo mu je stanje sada. Sve je bilo gotovo kada je glavom udario u kamen. Nema ga više. To je to. Ali je bio legenda i najveći je vozač F1 ikada.

Avatar Make my day
Make my day
20:07 31.10.2023.

U pravu je, Michaela jednostavno treba pamtiti iz najboljih dana i biti sretni da je bio dio naše mladosti ili života.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
20:18 31.10.2023.

Obitelj zna najbolje,sve ostalo je nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije