Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNOST ŠOKIRANA

VIDEO Voditelj sramotno ismijavao Schumacherovo loše stanje. Ljudi diljem svijeta su zgroženi

DAZN.ES screenshot
26.09.2023.
u 10:50

To mu mnogi nisu mogli oprostiti i navode da se sa nekim stvarima ne smije šaliti. Jedan od gostiju emisije je rekao 'Pustite inženjera Red Bulla da se trese', na šta je Lobato odlučio da neumjesno našalI.

Španjolski televizijski voditelj našao se na stupu srama zbog neslane šale o legendarnom pilotu Formue 1, Michaelu Schumacheru. Sada će snositi ozbiljne posljedice, a na društvenim mrežama su odmah krenule salve uvreda i kritika. Antonio Lobaro je komentirao trku Formule 1, a u jednom trenutku se loše izrazio i ismijavao stanje u kojem se nalazi nezaboravni Nijemac. 

To mu mnogi nisu mogli oprostiti i navode da se sa nekim stvarima ne smije šaliti. Jedan od gostiju emisije je rekao 'Pustite inženjera Red Bulla da se trese', na šta je Lobato odlučio da neumjesno našalI.

- Neka se trese Michael Schumacher. Ah, pa ne Michael, on se ne može tresti - rekao je Lobato, a onda je krenula lavina uvreda na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Kada je vidio da je vrag odnio šalu, ispričao se na društvenim mrežama zbog skandaloznog postupka koji je zgrozio sportski svijet.

- Napravio sam pogrešku, ali nisam imao lošu namjeru. Nisam se dobro izrazio. Nisam želio da ismijavam Michaela Schumachera. Štoviše, mislim da svi koji me znaju i znaju kakva sam osoba savršeno dobro znaju da nikada ne bih napravio takvo što. Bilo je to nespretno. Jedina stvar koju mogu napraviti, što je ključno, da se ispričam ako sam nekog uvrijedio jučerašnjim ponašanjem. Stvarno to mislim. Michaelu se iskreno divim i mislim da nije imao sreće - poručio je Lobato. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije