Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko pojačanje

Predstavljen Cindrić, Barcelona se 'poskliznula' na Googleov prevoditelj

Luka Cindrić
Foto: instagram.com/luka_cindric25
20.06.2019.
u 20:41

Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni prije Cindrića bio je desni vanjski igrač Marko Kopljar koji je ondje nastupao od 2015. do 2016. godine.

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić (26) prešao je u četvrtak iz poljskog Kielcea u španjolskog prvaka Barcelonu s kojom je potpisao ugovor na iduće četiri sezone, do 30. lipnja 2023. godine.

- Cindrić je jedan od velikih talenata europskog rukometa - priopćila je Barcelona.

Srednji vanjskih igrač prvi je novi sportaš predstavljen u novom Barceloninom dresu s plavim i crvenim kvadratićima koji podsjeća na dres hrvatske nogometne reprezentacije, a kojeg će od iduće sezone nositi rukometaši, nogometaši i košarkaši kluba iz Katalonije.

Cindrić je proveo jednu sezonu Kielcu s kojim je imao ugovor na dodatne dvije sezone no odlučio je otići u Barcelonu. Katalonski klub nije objavio iznos transfera.

Barcelona na poziciji srednjeg vanjskog ima Islanđanina Arona Palmerssona (29) i Španjolca Raúla Entrerríosa (38). Entrerríos bi se iduće sezone trebao oprostiti od igračke karijere.

Posljednji hrvatski rukometaš u Barceloni prije Cindrića bio je desni vanjski igrač Marko Kopljar koji je ondje nastupao od 2015. do 2016. godine.

Zanimljivo, Barceloni se prilikom predstavljanja na društvenim mrežama potkrala sitna greška, a slutimo da je, kao i toliko puta do sada, kriv bio Googleov prevoditelj.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
Pipiripi4
21:19 20.06.2019.

Zašto je to greška? Obratili su mu se u množini, s poštovanjem. Dobrodošli gospodine Luka Cindriću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije