Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se Larissa

Pogledajte kako nakon devet godina izgleda djevojka koja je ljepotom očarala svijet

Larissa Riquelme
Foto: DPA/Pixsell
1/7
20.06.2019.
u 17:11

Vjerojatno uspomenama u čast, Riquelme je ponovno pozirala s mobitelom među grudima

Larissa Riquelme, paragvajska navijačica koju je čitav svijet zapazio tijekom Svjetskog prvenstva u Brazilu 2010. godine, vratila se na tribine nakon višegodišnjeg izbivanja. 

Prelijepa Paragvajka uočena je na tribinama Belo Horizontea, na utakmici Copa Americe između Paragvaja i Argentine, što su odmah uočili brojni fotoreporteri i navijači na tribinama.

Vjerojatno uspomenama u čast, Riquelme je ponovno pozirala s mobitelom među grudima, čime je podsjetila na fotografije koje su prije devet godina obišle svijet (pogledajte u galeriji).

Na svom se profilu na Instagramu odmah zahvalila svima na pažnji, a lokalni su mediji prenijeli da putovanje nastavlja u Salvadoru gdje će je zasigurno tamošnji brojni navijači također prepoznati i zamoliti da i uz njih pozira.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Pancevac
Pancevac
17:33 20.06.2019.

Ona je bitna zbog? Grudnog kosa?

AP
apathylolz
18:52 20.06.2019.

Daj ne sramotite se s ovakvim clancima

Avatar Matteo1212
Matteo1212
23:30 20.06.2019.

Dobra je mala, bolje svakodnevni članak o njoj i njezinim sisama nego o 99,9% naših političara 😊😊😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije