Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aalborg slavio

PPD Zagreb upisao 11. poraz ove sezone u Ligi prvaka

PPD Zagreb i Nantes sastali se u zaostalom 9. kolu EHF Lige prvaka
Marko Prpic/PIXSELL
18.02.2021.
u 20:29

Senjamin Burić postigao je šest golova za PPD Zagreb, pet je dodao Filip Vistrop, dok su Aalborg predvodili Barthold s devet i Mark Strandgaard Marcher s osam golova.

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 12. kola skupine B Lige prvaka izgubili na gostovanju kod danskog Aalborga sa 29-38 (14-22).

Bio je ovo 11. nastup zagrebaša u Ligi prvaka ove sezone i 11. poraz.

Susret je bio riješen već u prvoj četvrtini kada je Aalborg brzim i preciznim akcijama poveo sa 14-7. Domaće lijevo krilo Sebastian Barthold u prvih je sedam i pol minuta postigao čak šest golova te je bio najzaslužniji što je Aalborg već tada vodio sa 9-3. Domaći su u prvom poluvremenu vodili najviše s devet razlike, a prednost je u nastavku rasla i do 12, da bi na kraju hrvatski prvak smanjio na konačnih devet.

Senjamin Burić postigao je šest golova za PPD Zagreb, pet je dodao Filip Vistrop, dok su Aalborg predvodili Barthold s devet i Mark Strandgaard Marcher s osam golova.

Sljedeći nastup u Ligi prvaka hrvatski prvak imat će za pet dana u Nantesu.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
21:15 18.02.2021.

ma nema problema...biti ce svakogodisnji prvak drzave :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije