Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Partner joj prije 11 godina otišao na vazektomiju, a ona je sada zatrudnjela... Evo što se dogodilo

Celina Locks
Instagram
10.03.2021.
u 09:38

"Nema riječi koje bi mogle opisati ovaj trenutak. Počinje nova faza moga života. A s tim dolazi i nova odgovornost. Tijekom svojih 30 godina uvijek sam se pitala hoće li doći ovaj trenutak. I stigao je, s neizmjernom srećom", podijelila je Celina Locks

Brazilac Ronaldo (44), jedan od najboljih nogometaša u povijesti, po peti će put postati otac.

Njegova partnerica Celina Locks otkrila je da je trudna.

"Nema riječi koje bi mogle opisati ovaj trenutak. Počinje nova faza moga života. A s tim dolazi i nova odgovornost. Tijekom svojih 30 godina uvijek sam se pitala hoće li doći ovaj trenutak. I stigao je, s neizmjernom srećom", podijelila je Celina Locks vijesti sa svojih 248 tisuća pratitelja na Instagramu.

No, zanimljivo da je Ronaldo još 2010. godine napravio vazektomiju kada je poručio da "zatvara tvornicu". Pretpostavlja se da je slavni nogometaš tada zamrznuo spermu što je omogućilo da mu partnerica sada zatrudni.

Ronaldo i Celina Locks od 2015. godine žive u Madridu budući da je on vlasnik i predsjednik Real Valladolida. 

Nogometaš je svoje prvo dijete dobio s bivšom suprugom Milene Domingues. Nakon četiri godine su se razveli pa je Ronaldo oženio Mariju Beatriz Antony i s njom dobio dvije kćeri, a obje se zovu Maria. 2010. godine nakon testa očinstva utvrđeno je da je konobarici Michele Umezu napravio dijete nakon čega se odlučio na vazektomiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

Ključne riječi

Komentara 3

CO
Condorgrab
10:04 10.03.2021.

Nije isključeno ni da je susjed malo pomogao.

Avatar shadow
shadow
12:30 10.03.2021.

Ja bi svakako tražio test očinstva!!

VI
vidum
09:07 11.03.2021.

Može to i puno jednostavnije od zamrzavanja sperme. Ja mislim da je ova bila friška.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije