Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽILI SU

Ovako slave Hrvati! Pjevali 'Moja domovina' i sve ostavili u čudu

vaterpolo
Foto: Printscreen Facebook
29.07.2018.
u 10:18

Organizatori su pustili službenu glazbu, ali to nije omelo naše igrače koji su se potrudili to nadglasati.

Hrvatski vaterpolisti jučer su svladali Italiju s 10:8 i osvojili broncu na Europskom prvenstvu u Barceloni. Nakon toga su se dobro raspoloženi pojavili na pobjedničkom postolju i zapjevali "Moju domovinu".

Organizatori su pustili službenu glazbu, ali to nije omelo naše igrače koji su se potrudili to nadglasati.

Slavlje se nastavilo i u svlačionici.

- Ne može uvijek biti zlato, ali tu je kontinuitet osvajanja medalja za hrvatski vaterpolo i nećemo stati na ovome - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Komentara 91

TO
Tomi0713
11:02 29.07.2018.

Ubiru se prvi plodovi od vatrenih i drugog mjesta ,sportasi postaju lagano svijesni kako se bori za domovinu i jos pjevaju jednu od najljepsih pjesama i to sa ponosom iz srca i duse. Bravo za sve

HR
Hrvatska
11:08 29.07.2018.

Bravoo momcii!

Avatar Mi sami
Mi sami
10:33 29.07.2018.

Mi Hrvati!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije