Naslovnica Sport Vaterpolo

Tucak: Opet ćemo svladati Srbiju, tu nema dileme

- Ne može uvijek biti zlato, ali tu je kontinuitet osvajanja medalja za hrvatski vaterpolo i nećemo stati na ovome - rekao je Tucak
29. srpnja 2018. u 09:24 24 komentara 2328 prikaza
Hrvatska - Srbija, vaterpolo
Foto: Gtres/Pixsell

Hrvatska vaterpolska reprezentacija osvojila je jučer brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Barceloni. Naši vaterpolisti svladali su Italiju s 10:8 bez izbornika Ivice Tucka koji je zbog kazne završio na tribini.

Srbija vaterpolo FINALE EP Srbija slavila nakon drame i osvojila četvrto uzastopno zlato

- Odigrali smo briljantnu utakmicu. Uspjeli smo se dignuti u dva dana. Rekao sam momcima da ova medalja ima zlatan sjaj i da moramo napraviti sve da je osvojimo. Ne može uvijek biti zlato, ali tu je kontinuitet osvajanja medalja za hrvatski vaterpolo i nećemo stati na ovome - rekao je Tucak za HTV.

Hrvatska je u polufinalu izgubila od Srbije koja je nakon toga postala europski prvak.

Mile Smodlaka HRVATSKOJ BRONCA Mile Smodlaka: Ono što su suci učinili je jednostavno neoprostivo

- Ne žalimo, dogodilo se što se dogodilo. Nismo imali dovoljno snage i koncentracije protiv fantastičnog protivnika. Respektiram ih, ali znam da ih možemo dobiti. Svladali smo ih tri puta zaredom i opet ćemo, nema dileme. Nema vraćanja više na to, ovo je veliki rezultat za nas.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Realab:

  Ne može uvek biti zlato? Pa to bi mogla da kaže Srbija koja je do poslednjeg prvenstva sveta kada su izgubili od hrvatske pobedila u pet takmicenja zaredom od cega su tri najbitnija, SP EP i OI ... zar ne? ... prikaži još!? Potom su psole zasicenja izgubili od Hrvatske u polufinalu SP sa jendim golom razlike na jedvite jade. Ovo je zaista veliki kompleks, trener jadan ne zna šta priča... Još ako napomenemo da su u one tri vezane titule na svim takmičenjima Srbi pobejdivali upravo komšije dva puta u finalima i to sa po šest razlike, vidimo zbog čega je ovoliki kompleks. Nije mu lako. Ni malo, setimo se samo prekida prenosa dodele medalja na hrt-u... Trenerčiću, trebao si reći , zhlato možemo tu i tamo, kad srbi malo ohlade...

 • Avatar Oneill
  Oneill:

  Možda bez tebe tvoje ponašanje nije današnjici prikladno mi nismo više u ratu . Hrvatsko pismo nije moj materinski Jezik.

 • Direkt:

  Ne treba istrčavati i pravdati se. Šta ako bude obratno?