Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRASNA

Ova zanosna Ruskinja i ambasadorica SP-a 2018. oborit će vas s nogu...

Foto: Instagram
1/2
16.07.2017.
u 14:20

Bila se udala za sedam godina mlađeg napadača Krasnodara Fjodora Smolova u prosincu 2013. Ipak, ta ljubav nije potrajala i razveli su se već u svibnju 2015.

Viktorija Lopirjova u središte pozornosti dospjela je 2003. godine osvojivši titulu Miss Rusije i to je doživjela kao krunu karijere modela te se odlučila za nove izazove i od 2006. radi na televiziji – poprilično uspješno.

Rođena u Rostovu 26. srpnja 1983., ova zgodna, elokventna, pristupačna i komunikativna ljepotica brzo se profilirala i vinula u orbitu pa ne čudi što su organizatori Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. odlučili baš njoj dodijeliti titulu ambasadorice natjecanja. I snašla se savršeno.

A da bi konstantno plijenila tu joj dragu pozornost, na društvenim mrežama objavljuje poprilično izazovne fotografije. Kao da to nije dosta, uvijek se rado odazove pozivima raznih magazina te im krasi naslovnice svojom pojavom. I kad je vidite, teško da biste pomislili da je riječ o ženi koja će uskoro napuniti 34 godine.

 

I am human...nothing more than human...V 🎶 #sevdaliza

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

 

I'm into you...⚡️V

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

 

Missing it 🌊☀️V #NeedSomeSun 😼

Objavu dijeli Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika)

– Vodim zdrav život, redovito vježbam i pazim što jedem – komentirala je svoju savršenu figuru Viktorija.

Na taj način služi kao više nego dobar primjer svim zaljubljenicima u sport, posebno nogomet koji joj je ipak ponajviše u fokusu. Toliko da se bila udala za sedam godina mlađeg napadača Krasnodara Fjodora Smolova u prosincu 2013. Ipak, ta ljubav nije potrajala i razveli su se već u svibnju 2015.

Što se nogometa tiče, ljubav se održala i ne jenjava pa teško možete vidjeti neku veću emisiju vezanu uz nogomet na ruskoj televiziji, a da Viktorija nije prisutna u nekoj od uloga.

Uostalom, osim što je ambasadorica nadolazećeg SP-a u Rusiji, bila je voditeljica tijekom ždrijeba skupina Kupa konfederacija koji je nedavno završen u Rusiji slavljem aktualnih svjetskih prvaka Nijemaca. I oduševila je tijekom ždrijeba jer se osjeti da uživa u poslu kojim se bavi.

Uvjerili su se u to brojni svjetski novinari, koje je upravo Viktorija vodila u obilazak svih stadiona na kojima će se igrati prvenstvo. Istina, teže su se koncentrirali gledati u ta kamena zdanja kad je ispred njih bila takva ljepotica...

Komentara 3

Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:27 16.07.2017.

Takvih sintetičkih lutkica ima na svijetu k'o pijeska. Koga ta, molim vas, obara s nogu?

ME
Menjik
16:51 16.07.2017.

Mene ne moze oborit s nogu...ja sjedim.

IL
ilijan
17:37 16.07.2017.

Dobra za zabavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije