Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HNS-u

Održan ždrijeb kvalifikacija za popunu Druge i Treće lige

Zagreb: Rudeš uz odličnu atmosferu svojih navijača proslavio naslov prvaka i ulazak u prvu HNL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
05.06.2023.
u 19:09

Prva kvalifikacijska utakmica za popunu Prve NL odigrat će se 10. lipnja, a uzvrta će biti 17. lipnja. Utakmice prvog kola kvalifikacija za  Drugu NL bit će odigrane 11. lipnja, dok će uzvratne utakmice biti odigrane 17. lipnja

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održan je ždrijeb kvalifikacija za popunu natjecanja drugog i trećeg stupnja Hrvatske lige u natjecateljskoj godini 2023./24.

Kvalifikacijske dvoboje za popunu Prve NL igrat će Kustošija i Zrinski. Prva kvalifikacijska utakmica na rasporedu je 10. lipnja na stadionu NK Kustošija u Zagrebu, dok će uzvratna utakmica biti odigrana u Čepinu 17. lipnja. Obje utakmice počet će u 17.30 sati. Kvalifikacije za popunu Druge nogometne lige igrat će sljedeći parovi:

GALERIJA Pogledajte neke nikad viđene slike maestralne karijere i ispraćaja neprežaljenog Dražena

Zagreb: Rudeš uz odličnu atmosferu svojih navijača proslavio naslov prvaka i ulazak u prvu HNL
1/21

ZAGOREC KRAPINA - KRK
ZADAR - KARLOVAC 1919
SLAVONIJA POŽEGA - RADNIK KRIŽEVCI

Utakmice prvog kola kvalifikacija za  Drugu NL bit će odigrane 11. lipnja, dok će uzvratne utakmice biti odigrane 17. lipnja.

VEZANI ČLANCI:

U ždrijebu su sudjelovali prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditelj odjela natjecanja Neven Šprajcer, povjerenik  Prve i Druge NL Josip Brezni te članovi Natjecateljske komisije Ivan Peraić, Ivan Novak, kao i tajnik iste Željko Bel, navodi HNS.

VIDEO Ibrahimović objavio kraj karijere: Tko će me naslijediti? Nitko, samo je jedan Zlatan

Komentara 2

BU
bugatti
21:14 05.06.2023.

Razbojnici

Avatar Cornelius
Cornelius
19:21 05.06.2023.

Toga ima samo u banana državama, prva je liga u stvari druga, druga je treća... pa to objasni stoki sitnog zuba. Jel to sad znači da je prva županijska liga četvrta liga nečega? Nekadašnja prva liga je sad provizija liga,a, pardon premijer liga, valjda sa ercegovančkim genima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije