Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATNA UTAKMICA

Odlične vijesti za Dinamo, bugarski prvak stiže u Maksimir bez dva ključna igrača

Razgrad: GNK Dinamo i PFC Ludogorets u prvoj utakmici 3. pretkola UEFA Liga prvaka
Matija Habljak/PIXSELL
06.08.2022.
u 10:40

Zagrebačka momčad je u Razgradu slavila i s dobrim kapitalom dočekuje Ludogorets.

Dinamo će u utorak od 20 sati igrati uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ludogoretsa. Plavi iz prvog ogleda imaju vrijednu prednost od 2:1, te nekoliko korisnih informacija koje su prostrujale medijskim prostorom.

Naime, bugarski predstavnik dolazi u Zagreb bez dva najbolja igrača, što je svakako dobra vijest za Čačića i njegovu ekipu.

Vrlo nezgodni i brzi Bernard Tekpetey, koji je zabio Dinamu u prvoj utakmici, neće igrati zbog akumuliranih opomena. Isto tako, neće biti ni Cipranina Pierosa Sotirioua, još jednog neugodnog igrača, koji srećom kompletira prelazak u japansku Sanfrecce Hiroshimu.

Tamo je jedno vrijeme nastupao i Mihael Mikić, klupska ikona Dinama. Inače, navijači su jako nezadovoljni prošlom utakmicom i remijem kod Varaždina te traže odlazak Čačića.

>> Pogledajte komentare navijača Dinama nakon remija sa Shkupijem

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
11:09 06.08.2022.

Odlična vijest za Bugare da je na klupi Ante Čačić

SO
Sonja1337
11:36 06.08.2022.

Dobro,zamjenit ce ih druga dvojica ,a sta cemo mi ,nastupa ih 11 a igramo sa 9 (Petkovic i Orsic )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije