Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVIO SE I ŠIMUNIĆ

Pogledajte kako je prošao prvi trening novog izbornika Ante Čačića

Trening Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
05.10.2015.
u 20:11

Na tribinama se skupilo podosta navijača, njih 500-njak. Igrači su na nakon treninga djeci u publici strpljivo dijelili autograme.

Ante Čačić odradio je prvi trening kao izbornik hrvatske reprezentacije. Vatreni su se jutros okupili uoči utakmica s Bugarskom i Maltom, a popodne trenirali na terenu Hitrec-Kacian na Maksimiru.

Uz Čačića, premijeru su imali i pomoćnici - Josip Šimunić, Ante Miše te trener vratara Marijan Mrmić. Sve je to promatrao i predsjednik HNS-a Davor Šuker.Zanimljivo, igrači su vježbali uz navijačke i rodoljubne pjesme koje su puštane s razglasa.     

Na tribinama se skupilo podosta navijača, njih 500-njak. Igrači su nakon treninga djeci u publici strpljivo dijelili autograme.

Što se tiče treninga, jedino je Mario Mandžukić vježbao odvojeno od momčadi. Napadač Juventusa ozlijedio je bedreni mišić desne noge, no mogao bi biti spreman za izazove u reprezentaciji.

>> Jedan po jedan otpali su Šifo, Jedvaj, Lovren i Šimunović. Ostali su samo Ćorluka i Vida...

Komentara 40

Avatar nula
nula
22:24 05.10.2015.

Joe je legenda i to ce ostati.

Avatar domin
domin
20:25 05.10.2015.

Ja istinski vjerujem i to mu od srca zelim, da ce Ante Cacic postati najuspjesniji hrvatski izbornik.Iako nije neko zvuzno ime!!! on ima dovoljno znanja i dovoljno super dobrih igraca da napravi povijesni rezultat. Sretno Ante,sretno Hrvatska nogometna reprezentacija.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:34 05.10.2015.

Ako Joe prenese bar djelić onoga što i kakav je bio, igrači će ginut na terenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije