Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK SANJA TITULU

Nevjerojatna euforija u Splitu: Evo što je u restoranu doživio sportski direktor Hajduka!

Osijek: U 7. kolu Prve HNL sastali se Osijek i Dinamo
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
24.09.2021.
u 15:10

Euforija je opipljiva, stvarna i temelji su postavljeni. Bijeli to sad moraju opravdati i dati navijačima razlog za veselje!

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius glavna je zvijezda u Splitu, što se moglo vidjeti po posljednjem slučaju, kad mu nisu dozvolili platiti večeru u jednom restoranu.

Naime, navijači Hajduka ponovno su u euforiji, vjeruju kako mogu do titule koju čekaju od 2005. i kao ključnu osobu navode upravo Litavca Nikoličiusa, kojeg odmilja zovu Niko.

Uspio je zadržati Marka Livaju, bez obzira što su mu pristizale unosnije ponude "sa svih strana". Doveo je Filipa Krovinovića, Jana Mlakara, Josipa Eleza i u samom finišu iz mirovine "izvukao" Danijela Subašića pa tome pridodao i povremenog reprezentativca Darija Melnaka.

16.10.2019., Velika Gorica - Sportski direktor HNK Gorica Mindaugas Nikolicius. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Odličan posao, to nitko ne može poreći. No zasad bijeli još nisu ispunili rezultatski ono što bi opravdalo euforiju koja traje otkako se Livaja odlučio ostati u Splitu. Prerano ispadanje u Europi, porazi u derbijima na Poljudu (Osijek, Rijeka) i remi s Lokomotivom ne mogu se ocijeniti odličnom ocjenom.

Stoga, dok je Nikoličius svoje ispunio, još se čeka na trenera Jensa Gustafssona, čija nogometna filozofija nikako da u potpunosti padne na plodno tlo. Ali, ako je stiglo vrijeme, sad je stiglo i bit će zanimljivo vidjeti Hajduk u nedjelju protiv Lokomotive (19:05).

Dotle, čini se, Niko neće morati platiti ništa u Splitu.

- Dopustite da vas počastimo. Hvala vam za sve. Who is next? Samo Hajduk - pisalo je na papiriću uručenom "Niki" kad je zatražio račun u jednom splitskom restoranu.

 

Euforija je opipljiva, stvarna i temelji su postavljeni. Bijeli to sad moraju opravdati i dati navijačima razlog za veselje!

>>> Subašić iznenadio odlukom o igranju u Hajduku

Komentara 18

Avatar Member berries
Member berries
15:22 24.09.2021.

Hajduk je uvik u centru pažnje u Splitu... i kad gube i kad tuku.. i kad se tuku... i kad se restoran reklamira

DM
drazen.muhvic
15:56 24.09.2021.

Dobro je. Za koji mjesec ga u tom istom restoranu čeka baseball palica...

Avatar Idler
Idler
15:20 24.09.2021.

Ajd nek se i oni konačno malke razvesele 😊😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije