Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE AMBICIJE

Subašić se oglasio nakon dolaska na Poljud: Zna se zašto sam došao

24.09.2021.
u 07:00

- Ja ću kao i prije na treningu davati sve od sebe. A kada dođe do toga da branim to je najmanji problem. Izaći ću na teren i braniti.

Nakon iznenadnog povratka koji je odjeknuo u Hrvatskoj, bivši reprezentativni vratar Danijel Subašić se prvi put obratio javnosti kao novi/stari igrač Hajduka.

– Osjećaj je super, ne znam je li bolje prvi put ili sada. Kada dođeš nekamo gdje voliš, ispunjen si. Trenirao sam stalno. Bilo je dosta negativnih stvari koje su se dogodile, od koronavirusa do smrti oca. Bio sam zasićen od Monaca, ružan rastanak, uzeo sam stanku, što mi je dobro došlo. Drago mi je što sam se vratio kući – rekao je Subašić.

Kratko i jasno je objasnio i zašto se vratio te koja će mu biti uloga u klubu.

– Ako bude trebalo, tu sam. Zna se zašto sam došao, da budem uz Kalu, potpora njemu i mladim dečkima. Ja ću kao i prije na treningu davati sve od sebe. A kada dođe do toga da branim to je najmanji problem. Izaći ću na teren i braniti. Treba odraditi posao prije, da budeš spreman kada dođe prilika.

Koliko će u svlačionici pridonijeti njegovo ogromno iskustvo?

– Dosta ti znači kad imaš lidere, svaki savjet ti dobro dođe kad si mlad. U Monacu sam igrao s jako mladim momcima Mbappéom, Lemarom, Bernardom Silvom, Bakayokom, Fabinhom... Kada netko želi slušati i napredovati u karijeri, životu, onda je sve lako.

Na pitanje o tome hoće li sada nakon svih akvizicija Hajduk postati prvak Prve HNL, Subašić je na jučerašnjem obraćanju javnosti (četvrtak) odgovorio u svojem simpatičnom stilu.

– E, prijatelju, nisam čarobnjak. Mogu samo reći da će sutra biti petak – rekao je Suba.

Ključne riječi

Komentara 9

KA
karlodrago
08:29 24.09.2021.

Nije Hajduku problem u golmanu već u upravi i igračima .

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
09:24 24.09.2021.

Subašić se oglasio nakon dolaska na Poljud: Zna se da sam došao na Poljud kaou europi izraubani pravi domoljubni hrvat pa ću doma na balkanu uzeti neku kintu na stare dane.

DU
Deleted user
08:03 24.09.2021.

Sad si opet svoj na svome ..sretno Subašiću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije