Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza Reala

Nevjerojatan obrat! Evo tko bi na ljeto trebao preuzeti Modrića i društvo

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.10.2018.
u 09:07

Santiago Solari, trener Realove B momčadi, sjest će na vruću klupu kraljevskog kluba. Zna se da je to samo privremeno rješenje

U posljednjem El Clasicu Barcelona je razbila madridski Real (5:1), a menadžer kraljevskog kluba Julen Lopetegui dobio je otkaz. Lopetegui je jedan od trenera s najmanjim stažom u Realu.

Bivši španjolski izbornik momčad je preuzeo uoči SP-a u Rusiji te je dobio otkaz u reprezentaciji. Na klupi kraljevskog kluba proveo je samo 139 dana, a momčad je vodio u 14 utakmica.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

No najkraći angažman kao Realov trener imao je José Antonio Camacho. Španjolac se u Madridu zadržao 117 dana, te je svojevoljno napustio klub.

Zadnjih nekoliko tjedana u medijima se spominjao Antonio Conte kao najozbiljniji Lopeteguijev nasljednik.

U ponedjeljak je stigla informacija kako su pregovori s talijanskim stručnjakom zapeli i da je Conte odbio ponudu, pa je Realovo vodstvo posegnulo za pričuvnim planom.

Santiago Solari, trener Realov B momčadi, sjest će na vruću klupu kraljevskog kluba. Zna se kako je to samo privremeno rješenje kojim se samo priprema teren za Realova ljubimca – Josea Mourinha, tvrdi Gazzetta dello Sport. Solari je od Reala dobio dva tjedna da probudi momčad.

Portugalski stručnjak ugovorom s Manchester Unitedom vezan je do 2020. godine, ali postoji velika mogućnost da već sljedećeg ljeta preseli na Santiago Bernabeu.

Gazetta dalje piše kako bi Conte mogao uskočiti na Mourinhovo mjesto. Navodno je Conte znao kako Realov predsjednik Florentino Perez želi dovesti Mourinha te zbog toga nije prihvatio ponudu.

Luka Modrić
1/7

Komentara 4

Avatar Sokol
Sokol
09:23 30.10.2018.

Eh da dovedu Krunu Jurčića igrali bi totalni nogomet, nema trenutačno boljeg na tržištu.

Avatar southman
southman
09:10 30.10.2018.

Uzmite Tudora !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije