Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real

Pala odluka u Madridu: Luka Modrić i društvo dobili novog trenera

Barcelona Real Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
29.10.2018.
u 21:30

Solari će premijeru na Realovoj klupi imati u srijedu u Kupu kralja Kupa kralja protiv Melille

Julen Lopetegui više nije Realov trener. Klupu kraljevskog kluba preuzeo je njegov dosadašnji trener B momčadi Argentinac Santiago Solari.

Lopeteguiju se trenerska stolica ozbiljno zaljuljala nakon nedjeljnog debakla u El Clasicu u kojem je Real izgubio od Barcelone s 1:5.

Barcelona Real Luka Modrić
1/7

Novi Realov trener premijeru će imati u srijedu u Kupa kralja, kada Luka Modrić i društvo igraju protiv Melille.

Solari je imao bogatu igračku karijeru, a od prošle sezone vodi B momčad Reala. Prije toga trenirao je mlađe kategorija.

Za Real je odigrao 208 utakmica i zabio je 22 gola, a još je igrao za milanski Inter i Atletico Madrid.

Evo i Realova priopćenja:

Izvršni odbor Real Madrida u ponedjeljak, 29. listopada 2018. odlučio je raskinuti ugovor koji je vezao trenera Julena Lopeteguija s klubom.

Ta odluka, donesena s maksimalnom odgovornošću, ima za cilj promijeniti raspoloženje u kojemu se nalazi prva momčad, dok su još dostižni svi ciljevi ove sezone.

Izvršni odbor razumije kako postoji velika razlika u kvaliteti momčadi Real Madrida, koja ima osmoricu nominiranih za nadolazeću Zlatnu loptu, što se nikad nije dogodilo u povijesti kluba, i dosadašnjih rezultata.

Klub zahvaljuje Julenu Lopeteguiju i cijelom njegovu stručnom stožeru za uložen trud i posao i želi im sve najbolje u profesionalnim karijerama.

Privremeno će ga zamijeniti Santiago Solari, koji će voditi prvu momčad od utorka.

>> Pogledajte kako je Ramos zafrkavao Modrića

Komentara 3

DU
Deleted user
22:58 29.10.2018.

Miniša Sihajlović ima sve predispozicije a i obožava Hrvate

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
01:32 30.10.2018.

Zakasnjela ali ipak ispravna odluka. U tom kratkom vremenu na celu Reala, Lopatar nije ostavio svoj trag a usput je razjebao igru momcadi koju je sazidao Zidar.

ST
stipe123
22:42 29.10.2018.

Sjeća li se nosonja bivšeg trenera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije