Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO RADE DINAMOVI LIJEČNICI?

Neshvatljiv propust: Sezona gotova za Ibaneza?

Ibanez Tomasov
Marko Lukunić/Pixsell
09.04.2010.
u 14:23

Dinamov branič Luis Ibanez najvjerojatnije je okončao ovu sezonu nakon što je rendgenska snimka danas pokazala kako je Argentincu na dva mjesta napukla vilica zbog čega je završio na operacijskom stolu!

Ovo je neshvatljiv propust Dinamove medicinske ekipe jer Lucho je stradao još prošle subote na Kantridi od Pamićeva lakta i svaki je dan trpio strašne bolove, a rečeno mu je da ima samo pomaknutu vilicu.

Budući da  bolovi nisu popuštali, jučer je ipak otišao na snimanje vilice, a dr. Naranča Aljinović iz KBC-a Dubrava odmah ga je ostavila u bolnici i operirala, zajedno s dr. Jerkom Bilošem. Ugrađene su mu dvije pločice od titana, a već će danas otići na kućnu njegu.

Ibanez će sedam dana mirovati, jesti će samo tekuću hranu, a tek za dva tjedna mogao bi se uključiti u trenažni proces. Dok se vrati u optimalno fizičko stanje, sezona će najvjerojatnije završiti.

Zanimljivo, Dinamov argentinski heroj, koji je trpeći bolove igrao na Poljudu, želio je pomaknuti operaciju za jedan dan i zaigrati protiv Lokomotive, no to mu nije dopušteno. U takvu stanju ne bi mogao dati maksimum na travnjaku i samo bi naštetio i sebi, i momčadi. U tako nevažnoj utakmici takvo žrtvovanje zaista mu nije potrebno...

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:49 09.04.2010.

.

OB
-obrisani-
15:36 09.04.2010.

Pa nije to slučajno..Zdravko Mamić daje krv, kosti i meso za NK Dinamo i otkada je na zimskoj olimpijadi vidio našu Petru Majdič kako trči i osvaja medalju sa četiri slomljena rebra uveo je taj pristup i u radu NK Dinamo..Ibanez več radi po novom sistemu a Marijo Mandžukić zasada još radi po starom sistemu..

OB
-obrisani-
15:50 09.04.2010.

.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije