Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP U FRANCUSKOJ

Navijaču Bosne i Hercegovine zbog nacističkog pozdrava godinu dana zatvora!

BiH navijači
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
08.09.2015.
u 19:20

Navijač, koji živi u Nizozemskoj, a podrijetlom je iz Doboja, dizao je desnicu, vrijeđao Izraelce i publiku kojoj je pokazivao stražnjicu

Navijač košarkaške reprezentacije BiH osuđen je na godinu dana zatvora zbog nacističkog pozdrava tijekom utakmice EP-a između Izraela i Rusije ove subote u Francuskoj.

Navijač, koji živi u Nizozemskoj, a podrijetlom je iz Doboja, dizao je desnicu, vrijeđao Izraelce i publiku kojoj je pokazivao stražnjicu.

Uz godinu dana zatvora dobio je i petogodišnju zabranu dolaska na sportske događaje.

>> Povratak publike najveći je dobitak za Hrvatsku

Komentara 63

AL
alphazulu99
20:47 08.09.2015.

Pokazivanje straznjice je u EU pozeljno.

LA
lazio
19:33 08.09.2015.

Po ovome zakonu vise od pola bivse yuge bi bilo po zatvorima

VI
VisAVis2
23:42 08.09.2015.

Gluposti, na razini pušićke i milančeta, sve kako bi nama nabijali kolektivnu krivnju i strahove! Ovako to rade tamo gdje nema srpskih provokatora: u službenim klupskim prostorijama Norveškog kluba STROMSGODSETA koji je izbacio Hajduka, na zidu visi Hitlerov portret, i gle čuda, ni UEFA, ni njeni Riječki špijuni, ni milanče koji se voli na tu temu dopisivati s Platinijem, nemaju primjedbi i kvit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije