Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČAČIĆU, VRIJEME JE'

Navijači Dinama kipe od bijesa: Od europskog kluba postali smo kao zadruga s juga

Šibenik: HNK Šibenik u sudačkoj nadoknadi zabio gol i pobjedio GNK Dinamo u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
05.04.2023.
u 22:01

Nisu prozvali samo trenera Antu Čačića, već pojedinci traže i odlazak igrača iz momčadi. Pod Bjelicom su, kaže jedan pratitelj kluba, napredovali, a sada samo nazaduju...

Nogometaši Šibenika izborili su finale SuperSport Hrvatskog kupa nakon što su u prvom polufinalu na Šubićevcu pobijedili Dinamo sa 2-1, a pogodak odluke zabio je Duje Čop u sudačkoj nadoknadi. Dinamo je poveo golom Josipa Drmića u 40. sekundi, no Šibenik je u drugom dijelu okrenuo rezultat golovima Ikera Poza (72) i Duje Čopa (90+3). 

U drugom polufinalu 12. travnja u Koprivnici se sastaju Slaven Belupo i Hajduk, a finale je 24. svibnja na riječkoj Rujevici. Za Šibenik je to drugo finale u povijesti, u svom prvom 2010. godine je izgubio od Hajduka, dok je Dinamo nastavio crnu seriju rezultata ostvarivši samo jednu pobjedu u zadnjih šest nastupa.

Postavlja se pitanje je li stiglo vrijeme za odlazak trenera Ante Čačića, koji je istim rezultatom na Šubićevcu izgubio i 11. ožujka, dakle prije manje od mjesec dana. Navijači su, jasno, nezadovoljni, bijesni, uz ispadanje iz Kupa Hajduk im se približio na sedam bodova i još nisu riješili pitanje prvaka. Svoje su mišljenje izrazili na Facebook stranici kluba.

- Čačić i pola ove momčadi već večeras mora otići, Čačić nema mozak a pola njih nema muda kao ovi momci iz Šibenika, i zato im velike čestitke i zahvala sto če valjda sada doći do promjena iako sam navijač modrih!

05.04.2023., Sibenik - Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Sibenik - GNK Dinamo. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- Nakon prodaje Ademija sam predvidio ovo..pod Bjelicom su svi napredovali, a sadašnji trener/manager je sve unazadio. Što je najgore ne fale samo Ademi i Oršić, već i Dilaver, Lauritsen itd..sve su to odlični igrači koji su bili dijelom velikih uspjeha kluba. Jako sam tužan bez obzira što je ovo jedina šansa da osvojimo prvenstvo (ako napokon uprava reagira, kao što je trebala već nakon bunkera doma sa Salzburgom). Svaka čast na ulasku u LP, ali bilo je dosta. Previše očajnih utakmica. A kletva za igrača kojeg mrziš u HNL-u bi trebala biti "dabogda te Čačić stavio na klupu za rezerve", jer da je dozvoljeno 10 zamjena druga ne bi ušla prije 90+.

- Nastavak loših utakmica pod trenerom i sportskim direktorom koji je rasprodao sve kvalitetne igrače, doslovno svaku utakmicu strepimo za rezultat. Danas zatvaranje utakmice u 65 minuti protiv Šibenika. Od europskog Dinama do toga da izgledamo kao zadruga sa juga u svega par mjeseci. Barišić, Čačić i kompletna ulica marš iz kluba!

- Čačiću, vrime je - nižu se komentari...

05.04.2023., Sibenik - Polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Sibenik - GNK Dinamo. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

- Žao mi je svlačionice, navijača, svih onih koji su uz nas. Jako nam nedostaju igrači koje sam spomenuo. Igramo bez Ademija, Petkovića, Ivanušeca, oni su ipak kvaliteta... Bila je to utakmica u kojoj smo zaista imali sve. Neki su sretni zbog našeg ispadanja. Prema Dinamu se ne stvara neka medijska pozitiva. Ja sam uvijek spreman za kritiku, ako je konstruktivna. Ostajem li? To nije pitanje za mene - rekao je Čačić nakon utakmice

 

Komentara 21

SP
Stari panj
23:10 05.04.2023.

A što kažu BBB, jesu li zadovoljni svojom novom Upravom?

DD
ddh
23:32 05.04.2023.

Nije jasno kaj ti navijaci tog Dinama uopce hoce. Zeljeli su gospodariti s tim klubom, pa sad nek i preuzmu u toj seljackoj zadruzi i odgovornost za to. Ili jos bolje nek osnuju radnicki savjet kao Hajdukovci, pa bum im islo kao i bilim ticima ili jos gore.

PN
premda_nije
23:39 05.04.2023.

To ste trebali misliti prije nego što ste zauzimali stranu kad je bila skupština u Sheratonu! Sad uživajte u njezinim plodovima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije