Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI MAESTRO

Najpoželjniji: Luka Modrić je iznimno tražen na tržištu usprkos tome što ima 38 godina

storyeditor/2023-12-08/PXL_REU_071023_104334501.jpg
09.12.2023.
u 09:41

Već je poznato da saudijski državni investicijski fond ima plan koje igrače želi dovesti iduće sezone, a Luka je pri vrhu liste pa su mu već nudili trogodišnji ugovor vrijedan 200 milijuna eura. No, Luku žele i u američkom MLS-u

Luka Modrić (38), kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, oporavio se od lakše ozljede i uskoro se očekuje njegov povratak u momčad Real Madrida.

Nije ga bilo u posljednja dva susreta, a sada je počeo trenirati s momčadi. Marca piše da bi na njega trener Carlo Ancelotti mogao računati već danas, kada se od 16.15 sati kraljevi sastaju s Real Betisom.

Dok se Luka polako vraća u ritam utakmica, institut za nogometnu statistiku CIES, sastavio je listu desetorice najboljih igrača kojima na kraju sezone ističe ugovor.

Na prvom mjestu je napadač PSG-a i velika želja Real Madrida Kylian Mbappé, a na desetom Luka Modrić koji je i najstariji na tom popisu.

No, usprkos godinama (38), tražen je na nogometnom tržištu, navodno ima pozive da preseli u Saudijsku Arabiju i MLS, a zainteresiranih će zasigurno biti i u Europi, postane li na kraju sezone slobodan igrač.

Već je poznato da saudijski državni investicijski fond ima plan koje igrače želi dovesti iduće sezone, a Luka je pri vrhu liste pa su mu već nudili trogodišnji ugovor vrijedan 200 milijuna eura.

S druge strane, u MLS-u je Lionel Messi, koji je već popularizirao nogomet u Americi, a vlasnik Miamija David Beckham volio bi Messiju pridružiti i Modrića, to je i sam izjavio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije