Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji

Livaković otkrio što mu je Modrić poručio kada je otišao u Fenerbahče

KATAR 2022 - Livaković odveo Hrvatsku u četvrtfinale Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
06.12.2023.
u 15:14

Dominik Livaković dao je veliki intervju za turski Sporx

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković (28) ljetos je napustio Dinamo i potpisao petogodišnji ugovor s Fenerbahčeom. Za turski je klub upisao 14 nastupa u svim natjecanjima pa je dao veliki intervju za turski Sporx

Tamošnjem mediju otkrio je što su mu suigrači rekli na transfer u Fenerbahče.
- Bili su jako sretni, skoro su mi svi poslali čestitke. Razgovarao sam s Lukom Modrićem prije transfera. Modrić je rekao: 'Fenerbahče bi bio odličan za tebe. To je vrlo velik klub s ciljevima i bogatom poviješću.' Luku poznajem dugo i jedan je od mojih najbližih prijatelja - rekao je Livaković koji je u Tursku došao iz Dinama za koji je branio u 293 utakmice.

-  Što se tiče Dinama, jako poštujem klub i važnu ulogu koju je igrao u mom razvoju kao igrača. Dinamo je poštovao moju želju da igram za Fenerbahče. Fenerbahče se istaknuo iz nekoliko razloga. Bio sam impresioniran klupskim planovima, njihovom posvećenošću uspjehu i strašću za igrom. Ideja da igram pred navijačima Fenerbahčea bila mi je privlačna.

Fenerbahčea je trenutačno prva momčad turske lige 37 bodova, a isto toliko ia i drugi Galatasaray. Baš se dvoboju ova dva kluba Livi najviše veseli. 

- Naš cilj je biti na vrhu i boriti se za prvenstvo. Nedvojbeno postoji pritisak da osvojimo prvenstvo, ali koristimo ga kao motivaciju. Fokusiramo se na svaku utakmicu, uvijek ciljamo na najbolje rezultate. Pokušat ćemo ostvariti ciljeve ovim pristupom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije