Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN OD NAJVEĆIH

Legendarni trener: Ni Messi ni Ronaldo. U nogometu je najteže pronaći igrača poput Modrića

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/3
05.12.2023.
u 08:41

Iskusni Argentinac Marcelo Bielsa (68) svojim je načinom rada utjecao na mnoge velike trenere poput Pepa Guardiole, Diega Simeonea i Mauricija Pochettina, a trenutačno predvodi preporod urugvajske reprezentacije

Marcelo Bielsa (68), slavni trener poznat i pod nadimkom El Loco, na španjolskome Luđak, trenutačno radi kao izbornik Urugvaja. Njegova nova momčad, koju je preuzeo u svibnju ove godine, upisuje velike uspjehe u kvalifikacijama za iduće svjetsko prvenstvo. U posljednje tri utakmice bez primljenog pogotka svladali su Brazil, potpuno izludili Lionela Messija i Argentince te nadigrali Boliviju.

Prije je vodio reprezentacije Argentine i Čilea, a značajan je njegov učinak u Leedsu koji je potpuno preporodio te oduševio do te mjere da su vlasti sjevernoengleskog grada u 2020. po njemu nazvale ulicu. Osim toga, u tijeku svoje klupske karijere vodio je Lille, Lazio, Marseille te Athletic Bilbao.

GALERIJA Urugvaj 'rastavio' svjetske prvake. Messi izgubio živce i uhvatio protivnika za vrat

FILE PHOTO: UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia
1/10

Iskusni Argentinac svojim je načinom rada utjecao na mnoge velike trenere poput Pepa Guardiole, Diega Simeonea i Mauricija Pochettina. Poznat je po svojim zanimljivim komentarima, a osvrnuo se na tip igrača koji je najrjeđi u nogometu. Zanimljivo je da nije naveo svog sunarodnjaka Lionela Messija ili legendarnog Cristiana Ronalda.

VEZANI ČLANCI:

"Najteže je u nogometu pronaći osmicu koju sam nazvao 'Modrić'. Igra obranu kao šestica, a napada kao desetka. Ima sposobnost braniti napade, vještine da napada i razumijevanje igre u oba smjera", rekao je o hrvatskom kapetanu i legendi madridskog Reala, Luki Modriću.

VIDEO Morbidan prizor! Amerikanci Modrića stavili u invalidska kolica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije