Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Mourinho posalo oštru poruku zvijezdi: Ništa ne može biti poklonjeno

Premier League - West Bromwich Albion v Tottenham Hotspur
Foto: Peter Powell/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
25.01.2021.
u 11:30

Svi znamo kakve je probleme Bale imao protekle dvije sezone. Najvažnije je da ste dobri na treninzima, da budete konstantni. On trenira kao i svi ostali, dobrim intenzitetom, pa ćemo vidjeti kako će reagirati, kazao je Mourinho.

Trener Tottenhama Jose Mourinho izjavio je da Gareth Bale mora zaslužiti minutažu, a da je put do toga da bude konstantno dobar na treninzima.  

 "Vrijeme na terenu ne može biti poklonjeno, mora se zaslužiti. Svi znamo kakve je probleme Bale imao protekle dvije sezone. Najvažnije je da ste dobri na treninzima, da budete konstantni. On trenira kao i svi ostali, dobrim intenzitetom, pa ćemo vidjeti kako će reagirati. Važno je i samopouzdanje, i ako osjeća da ga ima onda će igrati", izjavio je Mourinho uoči susreta šesnaestine finala FA kupa protiv trećeligaša Wycombea, koje je na rasporedu u ponedjeljak.

Europa League - Group F - PFC Ludogorets Razgrad v Tottenham Hotspur Soccer Football - Europa League - Group J - PFC Ludogorets Razgrad v Tottenham Hotspur - Ludogorets Arena, Razgrad, Bulgaria - November 5, 2020 Tottenham Hotspur's Gareth Bale with manager Jose Mourinho after being substituted REUTERS/Stoyan Nenov STOYAN NENOV
Foto: STOYAN NENOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Gareth Bale se nakon sedam godina u Real Madridu u rujnu vratio u Tottenham na jednogodišnju posudbu. Očekivanja su bila velika, ali Bale je uglavnom "grijao klupu". Samo je jednom bio u početnoj postaviti u Premier ligi, dok je većinu skromne minutaže skupio u Europskoj ligi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije