Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNIJE SU IZGUBILI

Legendarni nogometni trener najavu za utakmicu posvetio Biliću

Premier League - West Bromwich Albion v Tottenham Hotspur
Peter Powell/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.12.2020.
u 13:51

– Prvo o Gerardu. Ne znam hoću li plakati ili smijati se. Jako sam tužan, ali svaku sekundu koju sam proveo s njim orio se smijeh – kratko je rekao pa prešao na hrvatskog kolegu

Jose Mourinho, Posebni, Iskusni, kako se sve nazivao, posvetio je prije utakmice Liverpoola i Tottenhama za vrh Premier lige dio vremena i hrvatskom strategu Slavenu BilićuSamu Allardyceu, čovjeku koji će zamijeniti Bilića na klupi Albiona, te je govorio i o pokojnom Gérardu Houllieru, bivšem menadžeru Liverpoola.

Mourinho je na pitanje o pripremi utakmice zatražio da trenutak skrene s teme. 

– Prvo o Gerardu. Ne znam hoću li plakati ili smijati se. Jako sam tužan, ali svaku sekundu koju sam proveo s njim orio se smijeh – kratko je rekao pa prešao na hrvatskog kolegu.

– Zatim Slaven. Nogomet postaje lud, no to je tako. Prošle godine bio je prvak, sada je imao sedam bodova, a jučer se borio do zadnje sekunde. Danas ga više nema u ligi – prokomentirao je pomalo tužno i završio:

– I na kraju malo o Big Samu. Sretan sam što se vratio jer pripada Premier ligi – rekao je Mourinho prije nego što je njegov Tottenham izgubio 2:1, a on imao burnu raspravu nakon utakmice s Jurgenom Kloppom.

Komentara 2

Avatar BraBar
BraBar
23:07 17.12.2020.

Burna rasprava s Kloppom! A gdje se to dogodilo? U mašti tekstopisca!

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:32 17.12.2020.

Raspravu o čemu ? Da je igrao bunker 90 min. Da ga je VAR poštedio kaznenog udarca za Redse. Da su zabili gol iz potpuno sumnjive situacije. Da su imali posjed svega 20%. Da su uputili samo 2 udarca na gol Liverpoola koji ih je imao 11. Da su ih Redsi igrom strpali u džep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije