Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE MARCA

Modrića čeka čovjek koji mu je noćna mora. Žestoko ga je kritizirao i proglasio jednim od najgorih

QAT, FIFA 2022 World Cup, Semifinals, Argentina vs Croatia
Hasan Bratic/DPA
15.04.2024.
u 16:43

Orsato je jedan od rijetkih osoba u svijetu nogometa koje je Modrić žestoko i javno prozvao u cijeloj svojoj karijeri koja traje već više od 20 godina

Ugledni talijanski sudac Daniele Orsato će suditi vrlo uzbudljivu uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida na stadionu Etihad. Dvoboj velikana je na rasporedu u srijedu od 21 sat, a to će biti deveti put da će talijanski sudac dijeliti pravdu na utakmici Lige prvaka. Madridski list Marca je ovu utakmicu najavila kroz odnos Orsata i kapetana vatrenih Luke Modrića koji datira sa svjetskog prvenstva u Kataru. 

GALERIJA 'Modrić nosi Real na svojim leđima'

QAT, FIFA 2022 World Cup, Semifinals, Argentina vs Croatia
1/7

Orsato je jedan od rijetkih osoba u svijetu nogometa koje je Modrić žestoko i javno prozvao u cijeloj svojoj karijeri koja traje već više od 20 godina, pa stoga Marca naziva Orsata 'Modrićevom najgorom noćnom morom.' Na poluvremenu polufinale utakmice Hrvatske i Argentine, Netflixove kamere snimile su Luku Modrića kako u tunelu govori sucu Danieleu Orsatu, što su bile neviđene scene.

VEZANI ČLANCI:

 - Sramota. Bilo je očito. Bilo je očito da ćeš to učiniti. Očito! - vikao je bijesni Modrić referiravši se na kazneni udarac kojeg je Talijan dosudio zbog navodnog prekršaja Livakovića. 

- Ne volim govoriti o sucima, ali ovaj (Daniele Orsato) je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrome, katastrofa. Za mene to nije penal - izjavio je Modrić. 

Komentara 1

KI
kingtom
17:14 15.04.2024.

Talijan, mito i korupcija je za njih ko dobar dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije