Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA DAZN

Modrić govorio o nadimku kojeg je dobio u Realu te novom ugovoru: Ima i puno gorih od mene

Champions League - Real Madrid Press Conference
Andrew Boyers/REUTERS
19.03.2023.
u 08:18

Danas je na rasporedu novi veliki derbi La Lige, hrvatski majstor očekuje se od prve minute u sastavu Carla Ancelottija

Večeras se od 21 sat igra El Clasico, najveći derbi na svijetu između Barcelone i madridskog Reala koji gostuje na Camp Nou, a najavu je dao naš Luka Modrić. Kapetan vatrenih je u razgovoru za DAZN dao nekoliko zanimljivih rečenica o novom ugovoru, ali i nadimku kojeg je dobio u svlačionici kraljevskog kluba. 

- Klub zna moju želju, naglasio sam je puno puta. U ovom trenutku ne razmišljam o budućnosti. Želim davati sve od sebe, a onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Toni Kroos? Ne znam što će napraviti, a i da znam, ne bih vam rekao - kazao je Modrić na temu svoje budućnosti u Madridu i o njemačkm suigraču. 

Suigrači su ga na treninzima prozvali 'vinagre', što je izraz koji na španjolskom predstavlja čovjeka koji brzo plane.

- Hahaha, svi to govore. To je zato što se uvijek naljutim kad izgubimo na treningu. Mrzim to. Ali nisam jedini, ima i gorih od mene - rekao je dobro raspoloženi Luka. 

- El Clasico nam je zadnja šansa da se borimo za La Ligu? Da, složio bih se. Mi smo toga svjesni. Ovo nam je zadnji vlak u borbi za titulu - smatra desetka Hrvatske i Reala. 

 Barca uoči El Clasica, 13 kola prije kraja prvenstva, bježi Realu devet bodova. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ♌
08:54 19.03.2023.

Luka nesekiraj se vrijeme čini svoje, kako si dosad igrao je za sve pohvale.

JF
Jure_Francetić
22:56 19.03.2023.

El Čupakabra ! To je nadimak a ne ovo...

Avatar 15545
15545
14:57 19.03.2023.

Cudime da lukec nije i to zaboravio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije