Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRENKIE DE JONG

Zvijezda Barcelone oduševljena je Modrićem: 'Uživam gledati ga. Uvijek mi se sviđao kao igrač'

FIFA Club World Cup - Semi Final - Al Ahly v Real Madrid
SUSANA VERA/REUTERS
18.03.2023.
u 20:32

Hrvatski nogometni majstor dobio je nove pohvale od suparnika

U nedjelju od 21 sat igra se još jedan klasik španjolskog i svjetskog nogometa, Barcelona će na prepunom Camp Nou dočekati madridski Real, najvećeg rivala. Trinaest kola prije kraja vodeća Barcelona ima čak devet bodova prednosti ispred kraljevskog kluba, a pobjedom bi definitivno zabetonirali prvo mjesto. 

Jedan od najboljih igrača katalonskog sastava, Frenkie de Jong, odradio je press konferenciju prije utakmice. 

- El Clasico je najbolja utakmica u nogometu. Najvažnija utakmica za Barcine navijače i igrače. Ovaj put je to i važan okršaj u utrci za prvenstvo - rekao je nizozemski veznjak i spomenio Luku Modrića:

- Real ima jako dobre igrače, koji igraju kao pravi tim. Uvijek su opasni u kontranapadima, a u veznom redu imaju strašnu kvalitetu. Luka Modrić mi se oduvijek sviđa kao igrač, uživam gledati ga. Teško je iskontrolirati Real, ali pokušat ćemo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije