Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer u belgiju

Mlada nada otišla iz Maksimira: Nije mi bilo lako napustiti Dinamo

Ivan Fiolić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
29.08.2018.
u 19:55

"Zadovoljan sam ovakvom opcijom, sve je završeno, već sam odradio i prvi trening s Genkom"

Ivan Fiolić (22) novi je igrač Genka. Dosadašnji veznjak Dinama jučer je potpisao četverogodišnji ugovor s belgijskim prvoligašem, danas već odradio i prvi trening na novoj destinaciji, piše Goal.

Zanimljivo, Fiolić je već dvije godine "tiha patnja" Genka, još 2016. godine predstavnici belgijskog kluba zaljubili su se u svog novog igrača tijekom europskih ogleda protiv Lokomotive. Čelnici Genka tako su dvije sezone čekali svoju priliku, pa Fiolića konačno "priveli" u Belgiju...

>>Pogledajte atmosferu s Maksimira

"Zadovoljan sam ovakvom opcijom, sve je završeno, već sam odradio i prvi trening s Genkom. Odradio sam i prve razgovore s trenerom, ostao sam začuđen koliko toga zna o meni. Sve to me puni optimizmom, osjećam koliko ozbiljno računa na mene. Svjestan sam da prvo moram proći tu fazu prilagodbe na novu sredinu, svjestan je toga i trener. Vjeruje mi, ima me u svojim planovima, a to mi je najbitnije" rekao je u razgovoru za Goal Ivan Fiolić, kojem je ovo prva inozemna destinacija u karijeri.

"Nije mi bilo lako napustiti Dinamo, to je moj klub, zauvijek će biti moj klub. U Dinamu sam od malih nogu, prošao sam sve selekcije, ta ljubav nikad neće prestati. Ali, stiglo je vrijeme za razlaz, moja karijera počinje ići u drugome smjeru. Toliko sam toga prošao u tom klubu, toliko puta po kiši trčao na autobus kako bih stigao na trening, za Dinamo me veže niz uspomena. Takve je stvari teško zaboraviti, logično da Dinamu želim svu sreću kako ove, tako i sljedećih sezona."

A što je još rekao Ivan Fiolić pročitajte na Goal.comu.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mos_mislit
mos_mislit
20:30 29.08.2018.

Ivane sretno. Budi marljiv,ponizan i strpljiv. Da postaneš dobar/uspješan čovjek i nogometaš. 💙

KA
kanđija
21:06 29.08.2018.

Fiolić je stvarno imao dosta prilika ali uvijek je ostao nedorečen, a sebičnost ga je krasila. Milion i po EUR-a nije velika cijena ali je i to bolje nego da grije klupu ili da ide ponovno na posudbu. Ovako see dogodilo ono što se trebalo dogoditi prije 2 godine.

MA
Marsijanac
00:00 30.08.2018.

Pa Dinamo je prodao vise igraca nego svi ostali zajedno......i jos uvijek je najjaci klub. Hvala Maminjo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije