Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Mance nakon devet godina napušta Rijeku: 'Odlazim kao najsretniji čovjek na svijetu'

Nel Pavletic/PIXSELL
03.06.2021.
u 11:52

- Nakon svega što smo ostvarili mislim da je nepotrebno reći da smo napravili pun pogodak kad smo priključili Ivana Mancea u sportski segment.

Ivan Mance više nije sportski direktor Rijeke. Nakon devet uspješnih godina u Rijeci, od čega sedam i pol u ulozi zamjenika odnosno sportskog direktora Rijeke, Mance odlazi iz redova najdražeg mu kluba.

- Hvala svima na predivnim trenucima, odlazim iz kluba kao najsretniji čovjek na svijetu - rekao je Mance.

Na učinjenom kroz gotovo deset godina zahvalni su mu apsolutno svi u klubu, pa i predsjednik Damir Mišković.

- Nakon svega što smo ostvarili mislim da je nepotrebno reći da smo napravili pun pogodak kad smo priključili Ivana Mancea u sportski segment po završetku njegove igračke karijere. Ivan je nakon završetka prošle sezone kroz razgovor naglasio da razmišlja o odlasku, te da smatra da bi za Rijeku bilo najbolje da u klub dođe jedna nova energija koja će povesti Rijeku prema novim uspjesima. Naravno da smo mu izašli u susret, to je najmanje što možemo učinti nakon svega što je napravio za klub.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije