Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJELA AKCIJA Na turniru kojem je cilj pomoći Milanu Ivčeviću nastupile brojne zvijezde

Malonogometaši skupili 100 tisuća kuna za Pajino srce

pajo-txt.jpg
import
28.10.2008.
u 16:23

Čovjek vrijedi onoliko koliko prijatelja ima, a ako tu poslovicu primijenimo na Milana Ivčevića Paju, onda on vrijedi zaista mnogo.

Pajo je veliki zaljubljenik u mali balun, bio je igrač, trener i sudac. Sada, kada se zbog bolesti srca našao u najtežoj utakmici života, svi njegovi prijatelji, a zaista ih je mnogo, priskočili su mu u pomoć.

Paji je potrebna transplatacija srca, takva operacija stoji zaista mnogo pa je zato u ponedjeljak na Gripama odigran humanitarni turnir “Srce za Paju”. Na njemu su nastupila četiri splitska malonogometna prvoligaša, dječaci iz nogometnih škola “Turnovac” i MNK Brodosplit inženjering te veterani Hajduka koji su snage odmjerili sa selekcijom veterana Splita koje je vodio sam Pajo.

Samim turnirom prikupljeno je više od 15 tisuća kuna, a budući da su ranije Pajini prijatelji namaknuli oko 80 tisuća, ukupan iznos koji će pomoći Paji popeo se na 100 tisuća kuna.

– Spoznaja da mi je toliko ljudi priskočilo u pomoć daje mi dodatnu snagu. Zahvaljujem se svim malonogometašima i Hajdukovcima, nadam se da ću im se odužiti – presretan je bio Milan Ivčević Pajo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije