Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNI BODOVI

Lyon bez Lovrena preokretom svladao Majerov Rennes u derbiju kola u Francuskoj

Match de Ligue 1 Uber Eats "Rennes - Lyon (4-1)" au stade Roazhon Park à Rennes
JB Autissier / Panoramic / Bestimage
09.04.2023.
u 16:57

Od dva hrvatska reprezentativca u ovom ogledu, jedan je nastupio. Lovro Majer je igrao za Rennes do 76. minute, a Dejan Lovren nije nastupio za Lyon zbog ozljede

Lyon je u nedjelju u utakmici 30. kola francuskog prvenstva kod kuće nakon preokreta sa 3-1 slavio protiv Rennesa.

Povela je gostujuća momčad već u 11. minuti pogotkom Aminea Gouirija. Domaći su za izjednačenje čekali drugo poluvrijeme. Corentin Tolisso je u 60. minuti zabio za izjednačenje, a osam minuta kasnije Alexandre Lacazette zabija za 2-1. Bradley Barcola je u 79. minuti zabio treći i pobjednički gol za Lyon.

Od dva hrvatska reprezentativca u ovom ogledu, jedan je nastupio. Lovro Majer je igrao za Rennes do 76. minute, a Dejan Lovren nije nastupio za Lyon zbog ozljede.

Nakon ove pobjede Lyon je na sedmom mjestu na ljestvici s 47 bodova, dok je Rennes šesti s 30 bodova. Prvi je PSG, koji je jučer svladao Nicu 2-0, sa 67 bodova.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije