Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI BEZ ZADRŠKE

Vrlo oštre kritike prema Anti Rebiću: Kao da namjerno promašuje, to je iritantno

Serie A - AC Milan v Empoli
Daniele Mascolo/REUTERS
08.04.2023.
u 14:51

- Ovo je bilo 50 nijansi promašaja.  Pucao je u golmana, promašio glavom, probao iz blizine. Kao da namjerno promašuje - stoji u kultnoj La Gazzetti dello Sport

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić (29) u petak navečer je bio starter za svoj Milan, u utakmici 29. kola Serie A u kojoj su rossonneri propustili upisati puni plijen protiv momčadi Empolija odigravši 0:0 na San Siru.

Rebić je na terenu bio do 70. minute kad ga je zamijenila zvijezda Milana Rafael Leao, a svojom izvedbom je privukao veliku pozornost talijanskih sportskih medija, no ne iz dobrih razloga. 

Naime, u ovom susretu Rebić se uspijevao vrlo često nalaziti u povoljnim i opasnim pozicijama, ali jednostavno nije donosio dobre odluke u posljednjoj trećini; ili je promašivao, ili je dodao kad je trebao pucati, ili pucao kad je trebalo dodati.

- Koliko je pogrešaka Rebić napravio. Nije to bila dobra večer za napadača Milana, koji je previše griješio pred golom Empolija u utakmici na San Siru - piše TuttoMercatoWeb.

- Ovo je bilo 50 nijansi promašaja.  Pucao je u golmana, promašio glavom, probao iz blizine. Kao da namjerno promašuje - stoji u kultnoj La Gazzetti dello Sport

- Rebić je promašio zaista previše šansi, bilo je to iritantno - stoji u Tuttosportu.

Bivši nogometaš Splita, Fiorentine, Verone, Leipziga i Eintrachta za Milan je ove sezone nastupio u 26 utakmica, a upisao je skroman učinak od tri pogotka i dvije asistencije.


 
 

Komentara 1

VA
Varosanin
20:40 08.04.2023.

On je tako promasivao u repki i nije to nista cudno. Jako limitiran igrac. Ima brzinu i moze raditi presing ali sklon je grubu igru i nema tekniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije