Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi meme

Lovren je čista komedija, pogledajte što je sinoć objavio na Instagramu

Dejan Lovren
Foto: instagram.com/dejanlovren06
1/2
20.02.2019.
u 10:43

Redatelj prijenosa uhvatio je kadar koji je probudio maštu gledatelja.

Dejan Lovren nije zaigrao protiv Bayerna u utorak navečer zbog ozljede, ali je zato prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka na Anfieldu promatrao iz lože. Primijetio je to u jednom trenutku i redatelj prijenosa koji je hrvatskog reprezentativca prikazao ogrnutog u crvenu dekicu. 

Jasno, asocijacija vezana uz Crvenkapicu trenutačno je svima pala na pamet, pa tako i samom Lovrenu, koji se nedugo nakon utakmice našalio na svom profilu na Instagramu.

Objavio je fotografiju na kojoj je netko dodao vuka i košaricu, što je izazvalo salve smijeha. No, nije stalo samo na tome.

Lovren je na društvenim mrežama postao predmet novog "memea", pa pogledajte u nastavku u kojim je još sve duhovitim inačicama prikazan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who wore it better? #lfc #lovren #sithlord #starwars #championsleague

A post shared by Daily Mail Sport (@mailsport) on

Komentara 9

KA
kalimera
11:55 20.02.2019.

Bravo hrvatino Herceg Bosne.

KO
kompakt
11:23 20.02.2019.

Veliki domoljub i heroj HR. Respekt.

DU
Deleted user
09:59 21.02.2019.

Na svjetskom prvenstvu je pokazao da je igračina. Prije nisam bio njegov poklonik. kada treba poderat suparičnog špicu na vrijeme ne kasni . odličan stoper!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije