Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI RELI

Loebu pobjeda, Citroënu momčadski naslov

Sebastian Loeb
AFP
04.10.2009.
u 15:23

Francuz Sebastien Loeb pobjednik je Španjolskog relija, pretposljednje 11. utrke Svjetskog prvenstva, a njegova momčad Citroën C4 i teoretski je osigurala naslov u konkurenciji konstruktora.

Ovo je bila peta uzastopna pobjeda Loeba na Španjolskom reliju, 53. ukupno u karijeri, a njome se uoči posljednjeg natjecanja sezone približio vodećem Mikki Hirvonenu, finskom vozaču Forda, na samo jedan bod zaostatka.

Drugo mjesto osvojio je Loebov momčadski kolega Dani Sordo, koji je za pobjednikom zaostao 12 sekundi.

- Bilo je jako teško jer je Dani pritiskao od samog početka današnjih etapa. Obojica smo imali samopouzdanja i bilo je važno za nas na ne pogriješimo u toj međusobnoj borbi. Zaista sam sretan i uživao sam u ovoj utrci – rekao je Loeb.

Posljednje natjecanje sezone koje će odlučiti novog prvaka je Velški reli, koji je na rasporedu od 23.-25. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije