Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Lindsey Vonn se u siječnju vraća na utrke

18.12.2018.
u 15:40

Sredinom siječnja na rasporedu su tri uzastopna vikenda s brzim utrkama i Vonn planira povratak na stazu u tom razdoblju

Lindsey Vonn još uvijek se oporavlja od ozljede ligamenta koljena, no već najavljuje povratak na stazu. Naime, neposredno prije početka prave sezone, na treningu spusta Lindsey je nezgodno pala i ozlijedila se. Srećom nije bila riječ o toliko težoj ozljedi da bi morala na operaciju, ne bez obzira na to bio joj je potreban duži oporavak.

Sredinom siječnja na rasporedu su tri uzastopna vikenda s brzim utrkama i Vonn planira povratak na stazu u tom razdoblju (12. i 13. siječnja na rasporedu su utrke u St. Antonu, nakon toga slijedi Cortina d’Ampezzo, a zatim Garmisch-Partenkirchen)


- To je ono čemu se nadamo, to je naš plan. Još uvijek je u fazi rehabilitacije, radi na snazi i kondiciji. Idemo od dana do dana -istaknuo je trener reprezentacije Paul Kristofic.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije