Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANTASTIČNA FORMA

Leona Popović opet sjajna, 14. je nakon prve vožnje slaloma

Leona Popović
Reuters/PIXSELL
21.11.2021.
u 11:30

Popović je odlično odradila prvu slalomsku vožnju te se trenutačno nalazi na 14. mjestu i ima zaostatak od 1.46 sekunde za prvom Slovakinjom Petrom Vlhovom.

Hrvatska skijašica Leona Popović na pragu je novog odličnog slalomskog rezultata u finskom Leviju, gdje se i u nedjelju održava utrka Svjetskog kupa.

Popović je odlično odradila prvu slalomsku vožnju te se trenutačno nalazi na 14. mjestu i ima zaostatak od 1.46 sekunde za prvom Slovakinjom Petrom Vlhovom.

Podsjetimo kako je u subotu, sa startnim brojem 50, Popović utrku završila na 18. mjestu čime je izjednačila najbolji slalomski rezultat u karijeri. Ovaj put je imala startni broj 30, a nakon agresivne i uglavnom vrlo točne izvedbe u cilj je ušla kao dvanaesta.

U subotu je pobijedila Petra Vlhova koja je i nakon nedjeljne prve vožnje na prvom mjestu, a opet joj je najbliža pratnja Amerikanka Mikaela Shiffrin koja zaostaje 18 stotinki. Na trećem mjestu je Švicarska Michelle Gisin s 36 stotinki zaostatka za Slovakinjom.

Zrinka Ljutić nije uspjela završiti vožnju, dok je Andrea Komšić sa startnim brojem 53 završila na 38. mjestu i neće u drugu vožnju.

Druga vožnja u Leviju na programu je od 13.30 sati.

Svjetski kup, slalom (Levi, prva vožnja):

1.Petra Vlhova (Svk) 52.14
2.Mikaela Shiffrin (SAD) +0.18
3.Michelle Gisin (Švi) +0.36
4.Anna Swenn Larsson (Šve) +0.37
5.Lena Duerr (Njem) +0.66
...
12. Leona Popović (Hrv) +1.46

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije