Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELICA MU DAO POKLON

FOTO Legendarni Gips posjetio Osijek i poslao snažnu poruku: Evo što je poručio

Zagreb: U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici održana dodjela Državne nagrade za sport Franjo Bučar
Tomislav Miletic/PIXSELL
16.11.2021.
u 19:52

Meni je uvijek poseban osjećaj doći u Osijek jer me uz ovaj grad vežu divne uspomene, ponajprije vezane za moje rukometašice, naglasio je Gips

Živite sport, imajte svoje snove i iluzije i ne razmišljajte koliko ćete pritom zaraditi, jer novac će, s vašim uspjesima, doći sam po sebi, rekao je Ante Kostelić koji je posjetio  nogometaše NK Osijeka.

Legendarni Gips će u Osijeku na Ekonomskom fakultetu, u srijedu održati predavanje na temu  sportske karijere, a dan ranije poželio je doći u Gradski vrt i upoznati  Nenada Bjelicu za kojega je rekao da ga posebno uvažava i da sigurno „s njim može pronaći zajednički jezik“, javlja NK Osijek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)

Meni je uvijek poseban osjećaj doći u Osijek jer me uz ovaj grad vežu divne uspomene, ponajprije vezane za moje rukometašice, naglasio je Gips.

Bjelica je naglasio da mu je bila i čast provesti neko vrijeme s čovjekom koji je u sportskom smislu pokorio Europu i svijet.

Bjelica je pred igračima otkrio i da je Kostelić bio tvorac najbolje generacije u povijesti osječkog ženskog rukometa, koja je upravo na njegovim temeljima osamdesetih godina prošloga stoljeća uspjela u dva navrata osvojiti nekadašnji Kup pobjednika kupova Europe.

Kostelić je u svojoj bogatoj karijeri skupio deset olimpijskih medalja, od toga četiri zlatne te osam odličja sa svjetskih skijaških prvenstava od čega šest zlatnih uz 56 pobjeda u Svjetskom kupu njegovih ponosa Janice i Ivice.

>> Ćiro o bolesti:

Komentara 4

Avatar xnomenx
xnomenx
21:38 16.11.2021.

ante kostelic legenda i covjek kakvih u hrvatskoj nedostaje na svakom koraku.

CR
crocro
21:23 16.11.2021.

Janezu se pomutilo u glavi pa bunca. Da kojim slučajem ima mozak i da ga zna koristiti brzo bi shvatio da je Hrvatska svjetska velesila u sportu u odnosu na deželu od koje je uspješnija minimalno 10 puta, ali on to ne zna, pa ovo ističem onima koji to znaju i koji to uvažavaju.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
20:57 16.11.2021.

Legendarni Gips posjetio Osijek i poslao snažnu poruku: Da sam uspio od moje Janice stvoriti Tinu Maze a od Ivice Bojana Križaja naša familija bi postala europska i nebi mi trebali u Svjetskom kupu tajiti da dolazimo sa sramnog dijela balkana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije