Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će na klupu?

Kandidati za novog trenera su Babić, Vujović i Lino!

Lino Červar Igor Vori Luka Cindrić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
20.04.2018.
u 10:30

– Ako nas Domagoj napusti, onda ćemo vratiti iz danskog Aalborga Lovru Jotića, našeg bivšeg igrača i povremenog hrvatskog reprezentativca – istaknuo je Božidar Jović

Kako se približava završetak sezone, tako u rukometnom klubu PPD Zagreb užurbanu slažu momčad za sljedeću sezonu. Ono što se zna da će sljedeće godine u dresu “plinara” igrati Senjamin Burić, kružni napadač, Gregor Potočnik, lijevi vanjski, David Mandić, lijevo krilo i Filip Vistorop, srednji vanjski. Zna se da na kraju sezone odlaze onima kojima ističe ugovor – David Miklavčić i Dobrivoje Marković, a s aktivnim igranjem završavaju Igor Vori, te braća Valčić, Josip i Tonči.

Pavlović za sada šuti

Na pragu odlaska je i Domagoj Pavlović koji je u srijedu u Melsungenu obavio liječnički pregled. No, službeno se njemački klub još nije očitovao, pa i Domagoj za sada šuti o tom transferu. Ako se ne dogodi transfer, Domagoj će ostati jer ima ugovor još na godinu dana, no to je trenutačno samo teorija.

– Ako nas Domagoj napusti, onda ćemo vratiti iz danskog Aalborga Lovru Jotića, našeg bivšeg igrača i povremenog hrvatskog reprezentativca – istaknuo je Božidar Jović, glavni menadžer kluba.

Igračka križaljka nije još ni približno gotova jer se čeka odgovor Metalurga na ponudu PPD Zagreba o otkupu ugovora Halila Jaganjca. No, za mladog hrvatskog reprezentativca zanima se i Kielce, no Jaganjcu se ne sviđa odlazak u Poljsku, barem ne u ovom trenutku. Traži se još i desni vanjski, a bit će jako zanimljivo tko će voditi momčad s klupe sljedeće sezone. Naime, Zlatko Saračević ima ugovor do 1. lipnja. Zanimljivo je da se taj dan, u petak, igra i posljednja utakmica Lige za prvaka Hrvatske u kojem zagrebaši u Kutiji šibica dočekuju našički Nexe. Dobro upućeni izvori tvrde da Saračević neće ostati na klupi premda je ispunio više-manje sva očekivanja otkako je na klupi zamijenio Kasima Kamenicu.

Ništa bez A licence

Oko novog trenera krenule su razne priče, a najzanimljivija je ona da će prvi put na klupu PPD Zagreba sjesti Željko Babić, bivši hrvatski izbornik. Babić ima važeći ugovor s Gorenjem iz Velenja, no slovenski izvori tvrde da je taj klub pred raspadom. Mnogi bi u Zagrebu željeli opet vidjeti Veselina Vujovića koji je između ostalog otišao i zbog nekih starijih igrača. Ti igrači će prestati igrati pa se Vuja ponovno možda vrati jer obožava raditi s mladim igračima. Tu je i Lino Červar koji je slobodan i još uvijek voljan za angažmane na rukometnim parketima. A cijela drama digla se zbog A licence bez koje nijedan trener neće moći sjediti na klupi. Tu licencu nema Saračević, ali ni budući pomoćni trener Tonči Valčić. A imaju je Babić, Vujović, Červar...

Komentara 3

VE
vedran69
17:16 20.04.2018.

Zar nema netko stariji od Line?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije