Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Pavlović odlazi u Melsungen, Meškov želi dovesti Vuglača

19.04.2018.
u 18:15

Pitanje je hoće li Zlatko Saračević ostati na klupi zagrebaša. Sve su glasnija šaputanja da će doći netko novi.

Domagoj Pavlović, hrvatski rukometni reprezentativac, sljedeće sezone nosit će dres njemačkog Melsungena. Pridružit će se tako Marinu Mariću koji u Melsungenu igra na mjestu kružnog napadača. S obzirom na to da Pavlović ima još godinu dana važeći ugovor s PPD Zagrebom, Melsungen će platiti odštetu. Koliko? To je poslovna tajna, no činjenica je da su se dva kluba uspjela dogovoriti o visini odštete. Nudio je zagrebački klub Pavloviću novi ugovor, no on nije bio raspoložen za ostanak u PPD Zagrebu.

Zagrebaši sada hitno moraju naći zamjenu za Pavlovića, a to će biti jako teško. Kao prva mogućnost spominje se povratak Lovre Jotića koji je upravo zbog viška igrača na mjestu srednjega vanjskog ovu sezonu proveo u danskom Aalborgu. No, nije samo mjesto srednjeg vanjskog jedini problem kluba iz Veprinačke. Hitno se treba naći pravoga desnog vanjskog pucača. Slovenac David Miklavčič odlazi, a Mario Vuglač ima primamljivu ponudu iz bjeloruskog Meškova. Pun pogodak bilo bi dovođenje Jakova Vrankovića koji je oduševio na utakmicama hrvatske reprezentacije sa Švedskom. Riječ je o igraču izuzetno borbenom u obrani, a u napadu igra prodorno prema suparničkim vratima. Radi se o pristojnom i dobro odgojenom mladiću koji je generacija Domagoja Pavlovića. Jakov trenutačno igra u mađarskom klubu Tatabánya, a igranje u Ligi prvaka bilo bi za njega veliki izazov.

Zagrebu bi trebao i jedan iskusni vratar. Oslanjanje na mlade vratare Kastelica i Jovića bio bi mač s dvije oštrice. I na kraju, pitanje je hoće li Zlatko Saračević ostati na klupi zagrebaša. Sve su glasnija šaputanja da će doći netko novi. Ili možda netko tko je nedavno već bio na klupi zagrebaša. U svakom slučaju, PPD Zagreb sljedeće sezone neće biti skup veterana, nego skup puno mladih igrača. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije