Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Iznenada je preminuo bivši nogometaš (48) iz susjedstva. Tragična smrt šokirala je cijelu regiju

FK Borac Facebook screenshot
30.11.2023.
u 17:40

Detalji smrti ovog bivšeg nogometaša zasad nisu poznati, kao ni točan termin sprovoda, a povodom tragedije oglasio se njegov bivši klub...

Jutros je stigla tužna vijesti iz svijeta sporta, točnije nogometa. Naime, bivši srpski nogometaš Aleksandar Galić tragično je preminuo u Dubaiju. Ovu vijest potvrdio je nogometni klub Borac iz Banja Luke na društvenim mrežama čime je neugodno iznenadio javnost u široj regiji.

GALERIJA Dinamo igra presudnu euro utakmicu u Astani

1/6

Galić je rođen u Beogradu 11. svibnja 1976. godine. Prošao je nogometnu školu Partizana, a igrao je i za Partizanovu 'podružnicu' Teleoptik. U redove banjalučkog Borca došao je 2005. godine i s tom momčadi izborio plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

- Već u prvim utakmicama u dresu Borca postao je jedan od miljenika banjalučke publike, koju je 'kupio' svojim potezima. Te sezone je sa FK Borac osvojio naslov u Prvoj ligi Republike Srbije. U to vrijeme Gale je dao veliki doprinos, a Banjaluka mu je postala drugi dom -  navodi se u priopćenju Borca.

VEZANI ČLANCI:

Galić je nakon nogometne karijere radio u Dubaiju  kao nogometni trener, a detalji smrti još nisu do kraja razjašnjeni. 

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
18:20 30.11.2023.

Ne republike srbije nego tzv. republike srpske. I vijesti nije sokirala nikoga, I zakaj bi. Osobno nikad nisam cuo za njega, a sad kad jesam I znam odakle je apsolutno nisam sokiran.

PE
Pentagon
19:09 30.11.2023.

PUMB, ali kakve to ima veze s HR?

DA
Davor80
18:03 30.11.2023.

Tko je taj? Aha, neki iz "regiona" u tom slučaju vijest je zastrašujuća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije