Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI PROTIVNIK

Izbornik Nigerije zaprijetio zvijezdama iz Leicestera

Nigerija
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.01.2018.
u 19:23

- Jako sam tužan kad vidim da Iheanacho i Musa ne igraju u Leicesteru i situacija im je sve gora. Nadam se da će početi igrati ili otići iz toga kluba kako bi pokazali svoj igrački talent - dodao je 64-godišnji njemački stručnjak.

Izbornik nogometne reprezentacije Nigerije, prvog hrvatskog suparnika na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Nijemac Gernot Rohr zaprijetio je svojim zvijezdama Ahmedu Musi i Kelechiju Iheanachu da neće putovati na World Cup akone promijene klub.

Oba igrača su članovi engleskog premierligaša Leicester Cityja, međutim šest mjeseci uoči smotre u Rusiji i otvaranja protiv Hrvatske - ne igraju.

Musa je u Leicester stigao iz moskovskog CSKA u srpnju 2016. godine za klupski rekord od 20 milijuna eura. Prošle sezone je upisao 29 nastupa i postigao četiri gola, no ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu. Iheanachu je na King Power stadion stigao iz Manchester Cityja u kolovozu prošle godine, a upisao je samo šest nastupa i postigao jedan pogodak.

- Moj plan je na SP voditi igrače koji igraju u svojim klubovima. Bilo bi neozbiljno voditi igrače koji ne igraju - kazao je njemački stručnjak.

Rohr je otkrio kako već tjednima obilazi klubove širom Europe i razgovara s trenerima svojih igrača.

- Jako sam tužan kad vidim da Iheanacho i Musa ne igraju u Leicesteru i situacija im je sve gora. Nadam se da će početi igrati ili otići iz toga kluba kako bi pokazali svoj igrački talent - dodao je 64-godišnji njemački stručnjak.

Nigerija će otvoriti Svjetsko prvenstvo 16. lipnja u Kalinjingradu utakmicom protiv Hrvatske.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:31 11.01.2018.

Stručnjak??? Hajde nek bude kako piše!!!🙉🙉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije