Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEFAN VUJIĆ:

Splićani, nemojte vrijeđati. Odnos Hrvatske i Srbije nema veze s rukometom

Stefan Vujić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
09.01.2018.
u 20:18

- Incidenti mogu samo naškoditi Hrvatima koji su domaćini Eura. Uvrede me neće dirati, a bit će još bolje ako ih ne bude. Volio bih da smo otišli naprijed i da se ne vraćamo u prošlost.

Sakon što je igrao za hrvatsku rukometnu reprezentaciju na Mediteranskim igrama u Mersinu 2013. godine, gdje smo osvojili srebro, Stefan Vujić odlučio je ove godine igrati za Srbiju. Nekadašnji igrač PPD Zagreba stiže u Spaladium Arenu gdje će ga dočekati pune tribine.

- Obožavam igrati pred punim tribinama, a posebno sam motiviran kad svi navijaju protiv mene. Zbog toga se ne bojim iako znam da će u Splitu biti vrijeđanja. Uvijek se nađe netko tko bi htio biti drugačiji i istaknuti se u gomili. Iskreno, takve stvari mi ne smetaju. Navijači su na tribinama, mi smo na terenu i svatko radi svoj posao - rekao je Vujić za Blic i dodao:

Stefan Vujić
1/8

- Incidenti mogu samo naškoditi Hrvatima koji su domaćini Eura. Uvrede me neće dirati, a bit će još bolje ako ih ne bude. Volio bih da smo otišli naprijed i da se ne vraćamo u prošlost. Stvari koje su se dogodile između dvije zemlje nemaju nikakve veze s rukometom i nema potrebe da nas bilo tko vrijeđan.

Hrvatska sa Srbijom igra u petak u Splitu.

- Dalmatinci su temperamenti, prate sport i napravit će paklenu atmosferu kojoj ne smijemo podleći. Ne smijemo upasti u vatru nego moramo zadržati hladnu glavu i ići na pobjedu. Svi očekuju da Hrvatska redom pobjeđuje i osvoji zlato.

Komentara 25

Avatar Josipinho
Josipinho
20:52 09.01.2018.

kao kad smo se susreli u Beogradu, kad su se sa tribine urlale uvrede, gadjalo igrace sa kovanicama sa tribina, cak su i svog igraca kovanicom spicili u oko. I kao cremé de la cremé su izasli na podije sa sajkacama. Gledao sam tekmu na Danskoj teliviziji i danski komentator je sokiran samo rekao: "Uvijek sam znao da se nevole, ali sam tek sada shvatio kolika je zapravo mrznja". Nadam se, i vjerurjem, da ce Dalmosi pokazati da su ipak kulturniji nego susjeda sa istoka. I ako uzmemo medalju onda se nadam da nam igraci nece izaci u vojnoj odori, jer ipak mi nismo Srbi.

DU
Deleted user
21:57 09.01.2018.

Stefan Vujic prica gluposti. Zna on za onu utakmicu u Beogradu i one kovanice ali je opet otisao tamo. Zna on za sve zlo koje je pocinjeno od one drzave ovoj u kojoj se rodio i - sto se desilosilo ? Stefan Vujic je otisao na onu stranu . Dobro Stefane to si ti a sada ne seri vise .

PI
Pierro12
21:29 09.01.2018.

Sta ce srbi?! Oni su Hrvatsku i Hrvate zemlja treceg svijeta. Jad i bijeda. Uvijek bili. I ostali. Na karti Europe su crna rupa. Sve zemlje, od najjadnije do najgore, svi su u EU. I idu, koliko mogu naprijed. Sporo, kao i mi, ali odmicu, korak po korak. Da nismoimali nametnut rat bili bi jos 20 godina naprijed. I sada kao Austrija. Barem djelom. Cini mi se da je to jedan od uzroka i motiva za rat. Da se nepobjegne u razvoju i da razlika ne bila veca. Da se Hrvate zaustavi i opustosi. Nanesena steta je ogromna. Mentalna steta nemjerljiva. Nije bilo prave privatizacije, lustracije i normalni i mirni prijelaz u nornalno drustvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije